default-image

Μοίρασε πρόστιμα η Σούπερ Λίγκα

Ποδόσφαιρο
Μοίρασε πρόστιμα η Σούπερ Λίγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 12ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων ευρώ και ποινή επίπληξης.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

*Η υπόθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναβλήθηκε.

Α)ΠΑΕ Α.Ο.Κ: «Κατόπιν του πορίσματος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που περιέχεται στο από 12-8-2014 Απόσπασμα Πρακτικού της Επιτροπής αυτής και της μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, καλείσθε προς απολογία ενώπιόν μας την 28-8-2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00, σύμφωνα με τις  διατάξεις του  Παραρτήματος Α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»:Απαλλάσσει την εγκαλουμένη.

Β) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Κατόπιν του πορίσματος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που περιέχεται στο από 12-8-2014 Απόσπασμα Πρακτικού της Επιτροπής αυτής και της μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, καλείσθε προς απολογία ενώπιόν μας την 28-8-2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00, σύμφωνα με τις  διατάξεις του  Παραρτήματος Α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ».Απαλλάσσει την εγκαλουμένη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News