default-image

Η βασική "11άδα" της... Κορέας

Αθλητισμός
Η βασική "11άδα" της... Κορέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από χθες, άρχισε να γράφεται οτιδήποτε μπορεί να «κολλήσει» στις ραγδαίες εξελίξεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα μηνύματα έδωσαν και πήραν μεταφέροντας το «ρεπορτάζ» για την παλαιού τύπου «16άδα» των γηπέδων, με την πιθανή ενδεκάδα και τους… αναπληρωματικούς!

Ιδού και το ρεπορτάζ μέσω sms:

«Η βασική 11άδα της ομάδας της Κορέας του Νότου που θα αγωνισθεί με σύστημα 3-5-2, είναι: Με το νούμερο ένα τερματοφύλακας Θόδωρος Κουρίδης. Η αμυντική διάταξη με τρεις στην ευθεία… τον Γιώργο Σαρρή σαν κεντρικό ελεύθερο αμυντικό, τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου στη θέση αριστερού μπακ και τον Άρη Σταθόπουλο ως δεξί μπακ. Στα ακραία χαφ ο Θανάσης Μπριάκος (αριστερά) και ο Γιώργος Δούρος (δεξιά). Κεντρικά χαφ ο Ιωαννίδης με τον Κάμπαξη, ενώ ο Αμπάρκιολης θα φοράει το «10» και θα βγαίνει όπως πάντα κρυφός! Στην επιθετική γραμμή ο Γιάννης Κομπότης σαν περιφερειακός κυνηγός (πάντα του άρεσε αυτουνού να κυνηγάει… τελευταία κυνηγούσε ένα όφη) και με το βαρύ φορ κρούσης περιοχής στην κορυφή τον Βαγγέλη.

Οι πέντε του πάγκου θα είναι όλοι επιτελικά στελέχη της Ομοσπονδίας με έναν εξ αυτών να είναι και μέλος σοβαρού οργάνου…»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News