Αθλητισμός

Σάλπι: Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο

Ως δεξί μπακ αγωνίστηκε μετά την αποχώρηση του τραυματία Γιάννη Σκόνδρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος εμφανίστηκε σαφώς ικανοποιημένος από τη νίκη (2-1) του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, αν και συνέστησε προσγείωση διότι ακόμη είναι πολύ νωρίς.

Μετά από πολλές ερωτήσεις στην κάμερα της NOVA ρωτήθηκε για το αν αυτό το διπλό και το γεγονός ότι συνεισέφερε ως δεξί μπακ στην κατάκτηση της νίκης αποτελεί εξιλέωση για τον ίδιο. Και ο «Σάλπι απάντησε: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν μπορώ να αποδείξω κάτι. Δεν είμαι μηχανή, είμαι άνθρωπος. Το σίγουρο είναι ότι εγώ πολύ εύκολα θα κατακριθώ και φυσικά πολύ δύσκολα θα δεχτώ μπράβο από συγκεκριμένη μερίδα.

Το σίγουρο είναι, για το πρωτάθλημα που λέτε, ότι θα ήταν το καλύτερο για εμένα. Το θέλω πάρα πολύ. Θα είναι πολύ σημαντικό για εμένα και για όλη την ομάδα, για την πόλη, και για όλους μας.

Θα πρέπει, όμως, να μην το σκεφτόμαστε, αλλά – όπως έχω πει πολλές φορές - να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν θα πρέπει να μπαίνουμε στη διαδικασία αυτή διότι ίσως αυτό να μας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτι και να χάσουμε τον προσανατολισμό μας».

Σε άλλες ερωτήσεις είπε:

Για το τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ αν είναι πλήρης, με δεδομένο πως πήρε το "διπλό" εναντίον του Ολυμπιακού έχοντας απουσίες: «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Το θέμα είναι ο προπονητής να προσαρμόζει το παιχνίδι με βάση τους παίκτες που έχει κάθε φορά».

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως δεξί μπακ: «Έτσι ήθελε ο προπονητής και οι συνθήκες του αγώνα. Δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Όταν παίζεις σε διάφορες θέσεις, δίνεις λύσεις στον προπονητή. Τα νεότερα παιδιά παραδειγματίζονται από εμάς τους παλιότερους και δεν έχουν πρόβλημα να αγωνιστούν σε διαφορετική θέση».

Για την επίσκεψη Μαρινάκη στ' αποδυτήτια του ΠΑΟΚ, προκειμένου να δώσει συγχαρητήρια: «Δεν ήμουν μπροστά, αλλά δεν θα μπορούσε να ειπωθεί κάτι διαφορετικό γιατί το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

Σχόλια