Αθλητισμός

Κλάους Αθανασιάδης: Δώσαμε αποδείξεις

«Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Ολοι βρίσκονται πολύ δίκαια σε αυτήν την ομάδα. Δείξανε ψυχή και πάθος. Δούλεψαν πολύ. Είμαστε μεγάλη ομάδα και αυτό το αποδείξαμε από το πρώτο λεπτό. Δεν φοβηθήκαμε τίποτα και γι' αυτό ήρθε αυτή η νίκη», τόνισε ο σκόρερ του πρώτου γκολ της νίκης του ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκης" Στέφανος Αθανασιάδης.

Και πρόσθεσε: «Ξέραμε ότι θα μας πιέσει ο Ολυμπιακός από το πρώτο λεπτό και δεν έπρεπε να ρισκάρουμε. Ξέραμε επίσης ότι θα βρίσκαμε χώρους στην κόντρα. Έτσι πετύχαμε και το πρώτο γκολ. Στη συνέχεια δεχθήκαμε ένα γκολ από αυτά που λες ότι δεν μπαίνουν, κι όμως μπήκε. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστέψαμε στους εαυτούς μας, μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και τα δώσαμε όλα. Βάλαμε ένα γρήγορο γκολ με τον Περέιρα και πήραμε τη νίκη.

Είναι μία νίκη ψυχολογίας. Θέλαμε να μείνουμε πρώτοι και μετά από αυτό το παιχνίδι. Το καταφέραμε. Δεν σταματάμε εδώ. Τέλειωσε αυτό το παιχνίδι. Το ξεχνάμε και κοιτάμε τη συνέχεια».

Ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας, είπε: «Τώρα πρέπει να σταματήσουν τα πανηγύρια για εμάς γιατί έχουμε ένα δύσκολο ματς με την Ξάνθη. Αντιδράσαμε καλά μετά το τέρμα που δεχτήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και 1-1, μπήκαμε με μεγαλύτερη ψυχολογία από τον Ολυμπιακό και κερδίσαμε».

Σχόλια