Αθλητισμός

Επεισόδια μετά τη λήξη στο Καραϊσκάκη

Ένταση στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τη λήξη του ματς, καθώς οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν εναντίον των παικτών του ΠΑΟΚ για να ακολουθήσει κυνηγητό με τα ΜΑΤ

Με το σφύριγμα της λήξης από τον ρέφερι Αρετόπουλο, οπαδοί του Ολυμπιακού πήδηξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. Τέσσερις με πέντε οπαδοί των «ερυθρόλευκων», έφτασαν κοντά στη φυσούνα και αμέσως οι δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να τους απωθήσουν, ενώ ο Φακούντο Περέιρα ήρθε αρκετά κοντά με οπαδό των Πειραιωτών και πρόλαβε να τον κλωτσήσει, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην είναι κοντά στο περιστατικό για να τον τιμωρήσει.

Η κατάσταση, πάντως, μύριζε μπαρούτι στη διάρκεια των καθυστερήσεων, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τους ποδοσφαιριστές να φεύγουν αμέσως για τα αποδυτήρια με τη λήξη, χωρίς να προκαλέσουν κανέναν έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν επεισόδια.

Στο Φάληρο, ωστόσο, αρκετή ώρα μετά τη λήξη «βόλταραν» οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο με τα ΜΑΤ να τους απωθούν και τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου να μετρούν περισσότερα από είκοσι σπασμένα καθίσματα στα πρώτα λεπτά μετά τη λήξη του ματς.

Εκτός από την πρώτη εστία έντασης, που ήταν μέσα στο γήπεδο με αυτούς που πήδηξαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ, υπήρξαν επεισόδια και εκτός γηπέδου. Περίπου ένα τέταρτο μετά τη λήξη, έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική καθώς υπήρξαν συγκρούσεις οπαδών με τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Οι αστυνομικοί έριξαν πολλές κροτίδες και χημικά, με αποτέλεσμα να γενικευτεί η ένταση, ενώ κλήθηκαν δυο επιπλέον διμοιρίες που ήταν εντός του γηπέδου, να βοηθήσουν την κατάσταση.

Σχόλια