default-image

Απίστευτος Λεβαδειακός, 0-4 τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Ποδόσφαιρο
Απίστευτος Λεβαδειακός, 0-4 τον ΠΑΣ Γιάννινα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας... εκκωφαντικός Λεβαδειακός συνέτριψε με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες", σκορπίζοντας χαμόγελα στον Σάββα Παντελίδη, προβληματισμό στους γηπεδούχους και παίρνοντας βαθιά, απαραίτητη, βαθμολογική ανάσα, όσον αφορά στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη Super League.

Το τελικό σκορ, δεν μπορεί παρά να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης. Με τις δύο ομάδες να προβάλλουν ένα πρόσωπο εκ διαμέτρου αντίθετο σε σχέση με αυτό - προς της διακοπής - το τελικό 4-0, επιβεβαίωσε πλήρως την ανωτερότητα των Βοιωτών.

Στο 39' ο Τομάς, στο 42' ο Μάντζιος και με δύο γκολ ο Μιλοσάβλιεφ στο 61' και 69' έγραψαν την θριαμβευτική νίκη του Λεβαδειακού.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, αποδιοργανωμένος, αποσυντονισμένος, χαμένος στη... μετάφραση δεν κατάφερε σε κανένα χρονικό σημείο να περιορίσει το Λεβαδειακό, που όποτε έβγαινε στην επίθεση σκόραρε.

Με κύριο μοχλό την τριάδα αποτελούμενη από τους Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ και Κονέ ως κινητήριο μοχλό, ο Λεβαδειακός "έπνιξε" ουσιαστικά κάθε επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων.

Οι δύο πρώτοι πίεζαν αρκετά ψηλά τους αμυντικούς του ΠΑΣ, ανακάζοντάς τους να υποπίπτουν σε λάθη και ο έτερος μοίραζε γκολ σε Μάντζιο και Τομάς. Ο ΠΑΣ έμεινε στους 16 βαθμούς, ο Λεβαδειακός έφτασε στους 11.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:  Βελλίδης, Στρούνα (61' Χαρίσης), Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Τσάβες, Ακόστα (61' Κοροβέσης), Ίλιτς, Μανιάς (83' Σαπαλίδης)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Γεωργιάδης, Κώτσιος, Τομάς, Μαχαίρας, Μιλοσάβλιεβ (72' Νικολακάκης), Ζιτό, Βούκτσεβιτς (65' Γκόμεζ), Oρτέγκα, Κονέ, Μάντζιος (83' Σοτέλο)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News