default-image

Λουκέτο σε Σόφτμπολ και Κρίκετ

Σπορ
Λουκέτο σε Σόφτμπολ και Κρίκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μία Ομοσπονδία βάζει λουκέτο καθώς ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός αποφάσισε την ανάκληση της Ομοσπονδίας Σόφτμπολ, αλλά  και του Κρίκετ.

Οι αλλαγές που έχει προαναγγείλει ο Γιάννης Ανδριανός στις αθλητικές Ομοσπονδίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και ενώ το νέο αθλητικό Νομοσχέδιο συνεχίζει να βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση. Αυτή τη φορά λουκέτο μπήκε στην Ομοσπονδία του Σοφτμπολ και αναμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού, ανακαλείται η ειδική αθλητική αναγνώριση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Σόφτμπολ σε συνέχεια της ανάκλησης της αθλητικής αναγνώρισης 22 σωματείων μελών της τα οποία δεν είχαν αθλητική δραστηριότητα τουλάχιστον τα έτη 2012 και 2013".

Ανάκληση και στο Κρίκετ

Την ίδια ώρα με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού απορρίφθηκαν 17 αιτήσεις αθλητών κρίκετ για την εγγραφή τους στον Ειδικό Πίνακα διακρίσεων και ανακλήθηκαν 16 αποφάσεις εγγραφής στον Πίνακα αθλητών κρίκετ, λόγω έλλειψης ειδικής αθλητικής αναγνώρισης της ΓΓΑ από αθλητικά σωματεία που συμμετείχαν στο εν λόγω πρωτάθλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News