default-image

Επισκοπή- Παναχαϊκή σε εξ΄αναβολής αναμέτρηση

Ποδόσφαιρο
Επισκοπή- Παναχαϊκή σε εξ΄αναβολής αναμέτρηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Παναχαϊκή υποδέχεται η Επισκοπή στο ΔΑΚ Γάλλου σήμερα (3/12) στις 15:00, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Football League.

Το παιχνίδι είχε αναβληθεί λόγω εργασιών που γίνονταν στο γήπεδο στο Ρέθυμνο και τελικά θα διεξαχθεί σήμερα, με τις δύο ομάδες να χρειάζονται τη νίκη. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη χρονιά και θέλουν τους βαθμούς της νίκης για να ανέβουν, ενώ οι Πατρινοί προσπαθούν να διατηρήσουν την επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Γιάννη Βιτώρου και των τιμωρημένων Λάμπρου και Πιθαρούλη. Στον αντίποδα, μπορεί να υπολογίζει στον Στέλιο Δελήμπαση, που επανέρχεται μετά την τιμωρία του.

«Καλούμαστε να παίξουμε μόλις με τρεις μέρες διαφορά ένα ιδιαίτερο ματς απέναντι στην Παναχαϊκή. Μετά τη δύσκολη εβδομάδα και την ήττα μας από τον Φωστήρα, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς αυτό, το οποίο είναι εξίσου δύσκολο», είπε για το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής της Επισκοπής Κώστας Ανυφαντάκης.

Για το αν η ομάδα του είναι επηρεασμένη μετά την ήττα από το Φωστήρα, τόνισε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι για δυνατούς χαρακτήρες. Ειδικά όταν έχεις νέα ομάδα με νέα παιδιά, όπως είμαστε εμείς, σίγουρα ψυχολογικά δε βρισκόμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Στο ποδόσφαιρο όμως θα πρέπει να σηκώσεις κεφάλι, γιατί ο χρόνος είναι αμείλικτος».

Για την ετοιμότητα της ομάδας του και τις απουσίες που υπάρχουν, ο προπονητής της Επισκοπής είπε: «Έχουμε την τελευταία προπόνηση, έχουμε ετοιμάσει το σχέδιό μας και φυσικά το πώς θα παρουσιαστούμε στο γήπεδο».

Η Παναχαϊκή

Αφήνοντας πίσω τους σταδιακά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, η Παναχαϊκή έχει στρέψει την προσοχή της στο ματς με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο. Οι Αχαιοί με τη σειρά τους στοχεύουν στο τρίποντο που θα τους φέρει στην 4η θέση με 12 βαθμούς. Ο Δημήτρης Σπανός δεν αντιμετωπίζει πρόσθετα αγωνιστικά προβλήματα κι άφησε εκτός πλάνων τους Χοτζάλι, Σούλη, Τρίγκα, Μασούρα, Μαζιώτη, Μπαρούτα, Κοντοχρήστο και Κωστούλα.

Αναλυτικά λοιπόν στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Παπαδόπουλος, Μπαλασάκης, Χούσα, Τσώνης, Άλα, Κάργας, Γκαντιάγκα, Μπαλού, Αναστασόπουλος, Χαρτσιάς, Πλέγας, Μαρουκάκης, Πατινιώτης, Στεργίδης, Σκερλετίδης, Ασίγκμπα, Ζλατκόφσκι και Ντα Κόστα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News