default-image

Στην Κομοτηνή στις 15:00 ο Πλατανιάς

Ποδόσφαιρο
Στην Κομοτηνή στις 15:00 ο Πλατανιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή αντιμετωπίζει σήμερα (15:00) ο Πλατανιάς στο δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του με στόχο νέο θετικό αποτέλεσμα. Ο Γιάννης Χριστόπουλος αναμένεται, όπως όλα δείχνουν, να δώσει έμφαση στο χώρο της μεσαίας γραμμής, επαναφέροντας ενδεχομένως στην 11άδα τον Κώστα Μενδρινό.

Από εκεί και πέρα δεν μπορεί ν' αποκλειστεί η πιθανότητα να παίξει ο Ναζλίδης αντί του Τόρες, με τους Μιλούνοβιτς, Ζουμπουλάκη αλλά και Κουλιμπαλί, ασχέτως ότι βρίσκονται στην αποστολή, να μην υπολογίζονται.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Πλατανιάς διεκδικεί λοιπόν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή του παρουσία τον τελευταίο καιρό, έχοντας... ξεχάσει τι εστί ήττα, αφού η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Έκτοτε ακολούθησαν πέντε ματς, στα οποία οι "ερυθρόλευκοι" κέρδισαν 9 βαθμούς, σημειώνοντας δύο νίκες και παίρνοντας δύο ισοπαλίες.

Αναζητά επιθετικό;

Από 'κει και πέρα, η αδυναμία στα τελευταία παιχνίδια για την ομάδα των Χανίων να γίνει πιο αποτελεσματική επιθετικά κι ενόψει της μεταγραφικής περιόδου που ακολουθεί ίσως αποτελέσει την αιτία προκειμένου να φέρει στα Χανιά... επιθετικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πλατανιάς αναζητά τις τελευταίες μέρες επιθετικό προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό του, και ο οποίος θα μπορέσει με την παρουσία του να δώσει σημαντικές λύσεις στο θέμα του γκολ. Αυτή τη στιγμή στην ομάδα, ως γνωστόν, υπάρχουν οι Τόρες και Ναζλίδης που έχουν σημειώσει από 2 γκολ ο καθένας και είναι δύο μονάδες πάρα πολύ αξιόπιστες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News