default-image

Σέντρα για τους "16" στο Κύπελλο ΕΠΣΗ

Αθλητισμός
Σέντρα για τους "16" στο Κύπελλο ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της φάσης των «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, με τέσσερα παιχνίδια τα οποία θα ξεκινήσουν στις 14:30, προκειμένου να τσεκαριστούν τα πρώτα εισιτήρια για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση που θα γίνει στο Θραψανό ανάμεσα στον ΟΦΑ και το Ρούβα, και την οποία θα διευθύνει ο διαιτητής Γιάννης Μουρτζάκης.

Ο Ρούβας έχει θεωρητικά ένα προβάδισμα, αλλά σίγουρα ο ΟΦΑ είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, που θα παλέψει για την πρόκριση.

Την ίδια ώρα, στις Μοίρες η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Ερασιτέχνη Εργοτέλη σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, όπως αμφίρροπη είναι και η αναμέτρηση που θα γίνει στο γήπεδο του Αλμυρού απέναντι σε δύο ομάδες της Β' ΕΠΣΗ, το Αθλόπολις και τον Ηρακλή Νιπιδιτού. Οι δύο ομάδες για να φτάσουν ως εδώ έχουν αποκλείσει ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών και θέλουν να προχωρήσουν περισσότερο στο Κύπελλο ΕΠΣΗ.

Τέλος, στο Μαρτινέγκο ο Πόρος θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Ηρακλής/Θέρισος, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το σαφέστατο προβάδισμα. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Σήμερα (14:30)

* ΟΦΑ-Ρούβας (γήπ. Θραψανού): Μουρτζάκης, Δασκαλάκης Αντ., Σφακιανάκης Μ.Ε.

* Μοίρες-Ερ. Εργοτέλης (γήπ. Μοιρών): Πολυχρονάκης, Δασκαλάκης Ι., Σφακιανάκης Δ.

* Αθλόπολις-Ηρακλής Νιπ. (γήπ. Αλμυρού): Αδαμάκης Θ.Α., Σφακιανάκης Μ.Μ., Καρατζάς.

* Πόρος-Α.Ε. Ηρακλής/Θέρισος (γήπ. Εργοτέλη): Χαραλαμπάκης, Στεφανίδης, Φερετζάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News