Αθλητισμός

Αποδέχτηκε τη συνάντηση με FIFA-UEFA ο Ανδριανός

Μετά την επιστολή της ΕΠΟ ο Γιάννης Ανδριανός αποδέχτηκε την πραγματοποίηση συνάντησης με εκπροσώπους της UEFA και της FIFA και της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής.

Η αλληλογραφία ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον Γιάννη Ανδριανό με φόντο το "καμπανάκι κινδύνου" από την UEFA και την FIFA με φόντο το νέο νομοσχέδιο συνεχίστηκε. Αυτή τη φορά ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού απάντησε στην επιστολή που έλαβε από την ΕΠΟ αποδεχόμενος την πρόσκληση για συζήτηση.

Η επιστολή του Γιάννη Ανδριανού αναφέρει: "Σε συνέχεια της σημερινής σας επιστολής με την οποία μου ζητάτε την πραγματοποίηση συνάντησης αντιπροσωπείας FIFA-UEFA και εκπροσώπων μου, παρακαλώ να συνεννοηθείτε με τις δύο Ομοσπονδίες προκειμένου να συμφωνηθεί ο χρόνος της συνάντησης μεταξύ της αντιπροσωπείας τους και της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής".

Αναλυτικά, η επιστολή της ΕΠΟ:

«Σας διαβιβάζουμε κοινή επιστολή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA) και της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (UEFA) σχετικώς με τις διατάξεις του σχεδίου του νέου αθλητικού νόμου που δημοσιοποιήθηκε στο προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Επιτρέψτε μας να επισημάνουμε την διαθεσιμότητα των δύο υπερθνικών ποδοσφαιρικών αρχών για την οργάνωση συνάντηση μιας κοινής αντιπροσωπείας τους με εκπροσώπους σας για την άμεση διευθέτηση των διαφορών που έχουν προκύψει.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες σχετικών με τη διαθεσιμότητα για τη συνάντηση αυτή, ώστε εγκαίρως να ενημερωθούν η FIFA και η UEFA και να οργανωθούν με επάρκεια τα επόμενα βήματα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Σαρρής».

Σχόλια