Αθλητισμός

Κλειστό γυμναστήριο στον Κρουσώνα

Ένα από τα σημαντικότερα έργα που έχουν γίνει στον Κρουσώνα μπαίνει στην τελική ευθεία, με το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη να υπογράφει τη σύμβαση κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στο Αθλητικό Κέντρο Κρουσώνα, προϋπολογισμού 260.000 ευρώ.

Το γυμναστήριο προβλέπεται να κατασκευαστεί κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου, σε χώρο 300 περίπου τ.μ., με σκοπό να προσφέρει τη δυνατότητα άθλησης στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Συνεχίζουμε τα έργα μας στο Αθλητικό Κέντρο του Κρουσώνα και μετά τη βελτίωση του δρόμου πρόσβασης και το γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5, ξεκινάμε την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου. Ενός σύγχρονου και χρηστικού χώρου άθλησης με στόχο να δημιουργήσουμε ένα λειτουργικό Αθλητικό Κέντρο, που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες της νεολαίας - και όχι μόνο - μιας μεγάλης περιοχής. Πρόκειται για ένα έργο που βελτιώνει την καθημερινότητα των κατοίκων και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής τους.

Το συγκεκριμένο έργο είναι ένα από τα πολλά σε ολόκληρο το δήμο Μαλεβιζίου που συγχρηματοδοτείται από ίδιους πόρους, από χρήματα των δημοτών μας, που με την κατάλληλη διαχείριση πιάνουν τόπο και επιστρέφουν στην κοινωνία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και όλα τα στελέχη της Περιφέρειας, που υποστηρίζουν ενεργά τις προσπάθειες της δημοτικής Αρχής, καθώς και όλους τους συνεργάτες μου στο Δήμο, αιρετούς και υπηρεσιακούς, για την αποτελεσματικότητα που τους διακρίνει».

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης και ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου.

Σχόλια