default-image

Αποχωρεί από τους Νιου Γιορκ ο Ανρί

Ποδόσφαιρο
Αποχωρεί από τους Νιου Γιορκ ο Ανρί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 4,5 χρόνια ο Τιερί Ανρί αποχωρεί από τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς κάτι που  επιβεβαίωσε ο ίδιος με μία συγκινητική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ, έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι το περασμένο Σάββατο (29/11), στην ισοπαλία της ομάδας του για τον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου MLS με τη Νιου Ίνγκλαντ (2-2), που σήμαινε και τον αποκλεισμό τους από τη διοργάνωση. Δύο μέρες μετά, ο 37χρονος Γάλλος ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στα 4,5 χρόνια παρουσίας του στον αμερικάνικο σύλλογο.

«Απόλαυσα πραγματικά την παρουσία μου στην Νέα Υόρκη και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους εμπλέκονται με το σύλλογο, επειδή έκαναν την παραμονή μου ευχάριστη. Μία ξεχωριστή αναφορά σε όλους τους φίλαθλους, που υποστήριζαν την ομάδα στα καλά και στα κακά, με ήλιο, βροχή και χιόνια. Σήμαιναν ειλικρινά πολλά για εμένα και τους ευχαριστώ για την υποστήριξή τους», είπε έμπειρος φορ που στη συνέχεια τόνισε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει στο μέλλον.

«Τώρα θέλω να ξεκουραστώ. Τις επόμενες εβδομάδες θα αποφασίσω ποιο θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News