default-image

Με 24 ποδοσφαιριστές η αποστολή του Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Με 24 ποδοσφαιριστές η αποστολή του Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εικοσιτετραμελής θα είναι η αποστολή του Πλατανιά για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Πανθρακικό και Βέροια καθώς δεν πρόκειται να επιστρέψει στην βάση του μετά το πρώτο ματς.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος επέλεξε 24 ποδοσφαιριστές για την αποστολή που αναχωρεί αύριο (2/12) το πρωί με προορισμό αρχικά την Αθήνα και από εκεί την Αλεξανδρούπολη προκειμένου να φτάσει οδικώς στην Κομοτηνή για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πανθρακικό.

Η ομάδα των Χανίων μετά την αναμέτρηση της με τους "πράσινους" δεν θα επιστρέψει στην βάση της αλλά θα παραμείνει στην Κομοτηνή όπου και θα πραγματοποιήσει τρεις προπονήσεις και εν συνεχεία την Παρασκευή οδικώς θα ταξιδέψει στην Βέροια για το ματς του Σαββάτου.

Για αυτό το λόγο ο τεχνικός της ομάδας του Πλατανιά, Γιάννης Χριστόπουλος, επέλεξε να πάρει μαζί του όλους τους υγιείς ποδοσφαιριστές και να αποφασίζει λίγες ώρες πριν από κάθε αγώνα για την τελική 18άδα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Είκοσι τέσσερις ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά Χανίων για τον μεθαυριανό (15.00) εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της -μετατεθείσας- 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 - 2015 καθώς και για τον -επίσης εκτός έδρας- αγώνα με τη Βέροια, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, (15.00), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Ειδικότερα, μετά τη σημερινή απογευματινή προπόνηση στο Μάλεμε, ο Γιάννης Χριστόπουλος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γκσπούρνινγκ, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ζουμπουλάκη, Ιτούα, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδη, Ντεντάκη, Ολιμπά, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσοντάκη, Τσουράκη, Φιγκέιρα.

Η αποστολή του Πλατανιά θα αναχωρήσει αύριο, Τρίτη, το πρωί, αεροπορικώς για την Αθήνα και εν συνεχεία -και πάλι αεροπορικώς- για την Αλεξανδρούπολη. Αμέσως μετά, θα μεταβεί οδικώς στην Κομοτηνή, όπου και θα διανυκτερεύσει το βράδυ της Τρίτης.

Μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό, η αποστολή του Πλατανιά Χανίων θα διανυκτερεύσει την Τετάρτη 3/12 και την Πέμπτη 4/12 στην Κομοτηνή, ενώ την Παρασκευή 5/12 θα αναχωρήσει οδικώς για τη Βέροια, όπου το Σάββατο 6/12 θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Στα Χανιά, η αποστολή του Πλατανιά Χανίων θα φτάσει την ερχόμενη Κυριακή, αεροπορικώς από Θεσσαλονίκη".

Εκτός έμειναν μόνο οι τραυματίες Νέπλιακ, Σέχου, Γουνδουλάκης αλλά και ένας εκ των γκολκίπερ της ομάδας, ο Περιστερίδης οι οποίοι και έμειναν στα Χανιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News