default-image

Κάλεσμα σε Κουράκη και Μαχλά από το Σύλλογο Μετόχων ΟΦΗ στη γ.σ.

Αθλητισμός
Κάλεσμα σε Κουράκη και Μαχλά από το Σύλλογο Μετόχων ΟΦΗ στη γ.σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ερχόμενη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στις 20:00,  στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο σύλλογος μετόχων της ΠΑΕ θα πραγματοποιήσει την ετήσια τακτική γενική του συνέλευση .

Στην ανακοίνωση-πρόσκληση, το ΔΣ του συλλόγου αναφέρει: «O Σύλλογος Μετόχων Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 8/12/2014 ώρα 8μ.μ. την ετήσια τακτική-απολογιστική Γενική Συνέλευσή του, στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. -Ισαύρων 93,θύρα 1 γηπέδου Ο.Φ.Η.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου αλλά και όσοι φίλοι γενικά της ομάδας μπορούν, να παρευρεθούν, διότι θα συζητηθούν πολύ σοβαρά και καίρια θέματα, που αφορούν Σύλλογο, Π.Α.Ε. και Ερασιτέχνη.

Με τιμή,

το Δ.Σ. του Συλλόγου Μετόχων».

 Επίσης ο σύλλογος καλεί δημόσια τους τέως προέδρους της ΠΑΕ Νίκο Μαχλά και Γιάννη Κουράκη, να δώσουν το παρών στη γενική συνέλευση, προκειμένου να ενημερώσουν τους μετόχους για τις χρήσεις των ετών όπου διετέλεσαν πρόεδροι.

Αναλυτικά τονίζουν: «Ως Σύλλογος Μετόχων, καλούμε δημόσια τους κ.κ. Μαχλά και Κουράκη, να παρευρεθούν αμφότεροι στην επερχόμενη Γ.Σ. την επόμενη Δευτέρα 8/12/2014 και ώρα 20:00,ώστε να κάνουν ως οφείλουν κατά τη γνώμη μας μια ενημέρωση για τις χρήσεις που διετέλεσαν Πρόεδροι στην Π.Α.Ε. ,και κυρίως να μάθουμε γιατί δε μετοχοποιήθηκαν τα χρήματα των φιλάθλων, ως είχαν υποσχεθεί.

Η παρουσία σας Κύριοι κρίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη, εάν θέλουμε όλοι να βάλουμε ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα του Ο.Φ.Η. που κινδυνεύει ποικιλοτρόπως».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News