default-image

Πονοκέφαλος Αναστασιάδη ενόψει Ολυμπιακού

Ποδόσφαιρο
Πονοκέφαλος Αναστασιάδη ενόψει Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρκετά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Άγγελο Αναστασιάδη  λίγο πριν  την αναμέτρηση της 6ης  αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποχώρησε από το παιχνίδι έχοντας ενοχλήσεις, οι οποίες τον έκαναν να ζητήσει την αντικατάστασή του. Ο 27χρονος αμυντικός έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, που ξεκίνησαν από το παιχνίδι με την Ντιναμό Μινσκ, στο οποίο χρειάστηκε να περάσει εντός αγώνα στα μισά του πρώτου μέρους, χωρίς να προλάβει να κάνει ζέσταμα, καθώς αντικατέστησε τον Γιώργο Κατσικά.

Ο Ρόμπερτ Μακ, από την πλευρά του, ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών και μιλώντας χθες, μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε ότι θα είναι έκπληξη αν καταφέρει να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Τετάρτης. Την ίδια στιγμή οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Στέφανος Αθανασιάδης και Ράζβαν Ρατς έμειναν εκτός αποστολής, με την ελπίδα ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστούν την Τετάρτη.

Μέχρι στιγμής, τις φορές που ο Αγγελος Αναστασιάδης είχε ξεμείνει από κεντρικούς αμυντικούς είχε χρησιμοποιήσει σε αυτήν τη θέση τον Αλέξανδρο Τζιόλη και μένει να φανεί αν ο υψηλόσωμος μέσος θα επιστρατευτεί σε αυτήν τη θέση σε περίπτωση που ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Πολλά θα ξεκαθαρίσουν σήμερα, με τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Τζαβέλλας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News