default-image

Ήττα με… κάτω τα χέρια για τον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Ήττα με… κάτω τα χέρια για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκιά του εαυτού του, ήταν ο ΟΦΗ στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου γνώρισε την ήττα με 3-0 για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πάλι καλά που ο Λόρια, ήταν για άλλη μια φορά MVP, αντιδρώντας σωστά στις περισσότερες από τις 15 τελικές προσπάθειες της ομάδας του Γιάννη Πετράκη.

Πέρα από το πρώτο 25λεπτο, που ήταν ισορροπημένο, στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, οι Κρητικοί δεν έδειξαν ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι. Στο 30' από το σουτ του Ίλιτς, ο Τσάβες στην επαναφορά πέτυχε το 1-0, ενώ στο 45' ο Αργεντινός και πάλι με εύστοχο πέναλτι (το κέρδισε ο Ακόστα από τον Ραζάκ) σημείωσε το 2-0.

Στην επανάληψη, οι «ασπρόμαυροι» δεν έδειξαν ότι μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι, ενώ «έχασαν» και τον Αντελέγε. Στο 86' ο Νιγηριανός αποβλήθηκε για το μαρκάρισμα στον Γιάκο μέσα στην περιοχή, με τον Καλογερόπουλο να υποδεικνύει το δεύτερο πέναλτι. Εύστοχος και ο Ίλιτς από τα έντεκα βήματα για το τελικό 3-0.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Ακόστα (73' Κοροβέσης), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μανιάς (78' Γιάκος), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Στρούνα, Τσάβες (69' Χαρίσης), Λίλα.

ΟΦΗ(Τ. Γκατούζο):  Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μονιάκης (46' Πετρόπουλος), Ραζάκ, Αρτόλα (67' Ροβίθης), Λαμπρόπουλος (56' Κουτσιανικούλης), Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News