Αθλητισμός

Θέλει το διπλό στα Γιάννενα σήμερα (17:15) ο ΟΦΗ

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας επαναρχίζει και για τον ΟΦΗ που αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:15 (novasports6) τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την 12η αγωνιστική.

Ο Τζενάρο Γκατούζο συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και συγκεκριμένα τους Λόρια, Αγριμάκης, Αρτόλα, Στάθης, Μονιάκης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Μεραμβιασβίλι, Πετρόπουλος, Ροβίθης, Φαζός, Κουτσιανικούλης και Φερούζ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Περογαμβράκης, Κάλαϊτζιτς, Απόνιο, Μειτέ, ο τιμωρημένος Τζορτζ και οι Μανιδάκης, Μαραθιανός, Γιαγκιόζης, Δαμιανάκης, Μπολάκης.

Το ζητούμενο, έτσι, για το συγκρότημα του Τζενάρο Γκατούζο είναι να επιστρέψει στη... δράση με την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος στους «Ζωσιμάδες».

Το διάστημα της διακοπής οι Κρητικοί δούλεψαν αρκετά ακόμη και στο κομμάτι της ψυχολογίας, αφού η τελευταία ήττα από την Ξάνθη είχε και τα παρελκόμενά της, με την απομάκρυνση του Σίσιτς από την ομάδα. Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, επομένως, θα προσπαθήσει ν' αποδείξει πως άλλη μια... μπόρα ανήκει στο παρελθόν και ξεκάθαρα, αν έρθουν βαθμός ή βαθμοί επί των Ηπειρωτών, ο στόχος θα έχει ουσιαστικά επιτευχθεί.

Σχόλια