default-image

Ωραίο ματς, αλλά χωρίς γκολ το Λεβαδειακός-Παναιτωλικός

Ποδόσφαιρο
Ωραίο ματς, αλλά χωρίς γκολ το Λεβαδειακός-Παναιτωλικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από όλα είχε το ματς στη Βοιωτία εκτός από γκολ. Πολλές ευκαιρίες, πολύ καλό ρυθμό μέχρι και δοκάρι, αλλά τελικά Λεβαδειακός και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

 Μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Βοιωτούς ήταν το δοκάρι του Μιλοσάβλιεφ στο 76'. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μάκη Χάβου είδε τον Σηφάκη να της λέει «όχι» με εξαιρετική διπλή επέμβαση έπειτα από τετ-α-τετ με τον Βιγιαφάνες.

Ο βαθμός ικανοποιεί περισσότερο την ομάδα του Αγρινίου, που παρέμεινε αήττητη, φτάνοντας τους 14. Αντίθετα, ο Λεβαδειακός παρέμεινε στα χαμηλά, έχοντας 8.

Η πολυήμερη διακοπή του πρωταθλήματος άνοιξε την όρεξη των παικτών των δύο ομάδων, που παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα δραστήριοι από τα πρώτα λεπτά. Ο Παναιτωλικός με τους Μαρτίνες και Βιγιαφάνες να δείχνουν σε καλή μέρα, ήταν κάπως πιο ουσιαστικός και γι'αυτό πλησίαζε με μεγαλύτερη άνεση την εστία του Σηφάκη. Σταδιακά, ο Λεβαδειακός κατάφερε να περιορίσει τις επιθετικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων μεταφέροντας το παιχνίδι προς την αντίπαλη εστία.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη κυκλοφόρησε την μπάλα έξω από την περιοχή του Ράφαελ, που όμως δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, αφού η αμυντική λειτουργία του Παναιτωλικού ήταν εξαιρετική. Το παιχνίδι έχασε τον ρυθμό του μετά το 30΄, όπου η μπάλα παίχτηκε στον χώρο του κέντρου, όπου κυριάρχησαν τα λάθη και οι δυνατές μονομαχίες και από τις δύο πλευρές. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα και στο δεύτερο 45λεπτο για τις δύο ομάδες. Πρώτα ο Λεβαδειακός με τον Ορτέγκα κι εν συνεχεία ο Παναιτωλικός με τον Άλβες δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως να σημαδέψουν σωστά. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να πατούν καλύτερα, όμως ο Σηφάκης με εξαιρετική διπλή απόκρουση σε τετ-α-τετ με τον Βιγιαφάνες κράτησε όρθιους του Βοιωτούς.

Παρότι ο χρόνος περνούσε, οι δύο προπονητές δεν θέλησαν να πάνε σε συντηρητικό τέμπο το ματς, γεγονός που επέτρεψε στο παιχνίδι να διατηρήσει τον ρυθμό του. Ο Λεβαδειακός πήρε -με το πέρασμα των λεπτών- τα ηνία, όμως στην μεγαλύτερή του ευκαιρία στάθηκε άτυχος, αφού στο 76' ο Μιλοσάβλιεφ σημάδεψε το δοκάρι από τα δύο μέτρα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά να κάνουν τη ζημιά, όμως δεν μπόρεσαν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί και το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Μάνταλου, που στην τελευταία φάση έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μαλεζά.

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας, Κώτσιος, Γεωργιάδης, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Τόμας, Σοτέλο (55' Μάντζιος), Σάντσες (47' Μιλοσάβλιεφ), Ορτέγκα (79' Μπορνταγκαράι), Κονέ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Μπεχεράνο (78' Μύγας), Μαλεζάς, Ετζεγκέλε, Κουτρομάνος, Γοδόι, Φωτάκης (59' Καλογέρης), Μαρτίνες, Καπέλ, Βιγιαφάνες, Άλβες (59' Βασιλείου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News