Αθλητισμός

Συνεχίζει να προκαλεί ο Αταμάν

 Ο Εργκίν Αταμάν που έβρισε τους Σέρβους φαν, μετά το τέλος του αγώνα της Γαλατασαράι με τον Ερυθρό Αστέρα (Ευρωλίγκα-μπάσκετ), για να πει λίγο αργότερα πως δεν γνώριζε ότι ένας φίλαθλος έχει χάσει τη ζωή του. Επικαλέστηκε τους Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς, όπως προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου, παρουσία των "κουμπάρων" που... τελικά δεν έγινε μέχρι τη σήμερον ημέρα.

Λίγες ώρες αργότερα, κυκλοφόρησε η είδηση πως Φουρκάν Αλντεμίρ φεύγει από τη Γαλατά με προορισμό τους Σίξερς, για να κατηγορήσει ο Εργκίν Αταμάν τη διοίκηση της Γαλατασαράι (με highlight το "μας πρόδωσε η διοίκηση. Είμαι οργισμένος"). Κάποιες ώρες μετά, ανασκεύασε. Μεσολάβησε, βλέπετε η απάντηση των διοικούντων.

Σήμερα (29/11) είπε να ξυπνήσει τα πνεύματα, δηλώνοντας "η Φιλαδέλφεια προσπάθησε να μας κλέψει τον Αλντεμίρ, σε συνεργασία με μάνατζερ. Έχουμε μιλήσει μαζί του. Αν η διοίκηση τον ξεχρεώσει έως τη Δευτέρα (1/12) θα μείνει κοντά μας έως το τέλος της σεζόν".

Υπάρχει βέβαια, ένα θέμα: ο Τούρκος σέντερ δεν πατά καν στο γήπεδο."Θα τον τιμωρήσουμε για αυτό. Είναι ακόμα παίκτης μας". Θύμισε ότι "αν οι Σίξερς θέλουν τον Φουρκάν, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας", πριν καταλήξει στο "υπάρχουν τόσες ομάδες στην Ισπανία και σε όλη την Ευρώπη έχουν τα ίδια οικονομικά προβλήματα με εμάς". Όχι. Δεν είναι πολύ καλά.

Σχόλια