default-image

Τα βλέμματα στο Ρέθυμνο και τη Ν. Σμύρνη

Μπάσκετ
Τα βλέμματα στο Ρέθυμνο και τη Ν. Σμύρνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ.

Το Ρέθυμνο υποδέχεται στις 17:00 τον Απόλλωνα Πάτρας σε ένα ματς που η ρεθυμνιώτικη ομάδα θέλει τη νίκη που θα δώσει ουσία στην εκτός έδρας επικράτηση επί του Πανελευσινιακού την προηγούμενη αγωνιστική. Παράλληλα θέλει να κρατηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα έχοντας χάσει μόνο από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχωρίζει το ντέρμπι από τα παλιά στη Νέα Σμύρνη μεταξύ Πανιωνίου και Άρη.

Οι «κυανέρυθροι» έκαναν σεφτέ την περασμένη εβδομάδα, αλλά έχουν ακόμη δρόμο για να καλύψουν το χαμένο έδαφος, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ξανθόπουλου. Στον αντίποδα, οι «κίτρινοι» είναι πάνοπλοι, αλλά προέρχονται από δύο σερί ήττες και θέλουν να ξεπεράσουν την κρίση.

Ο ΠΑΟΚ στον απόηχο του σοκ της απώλειας του Κώστα Χαραλαμπίδη φιλοξενεί τον Πανελευσινιακό, που προέρχεται από ήττα-πισωγύρισμα από το Ρέθυμνο. Οι φιλοξενούμενοι ενισχύθηκαν με τον Έρικ αντί του Μάρεϊ, αλλά δεν προλαβαίνει να παίξει, ενώ εκτός είναι και ο τραυματίας Αβραμίδης. Τα Τρίκαλα μετά από τέσσερις σερί ήττες φιλοξενούν τη Νέα Κηφισιά που προέρχεται από την πρώτη της απώλεια στο «σπίτι» της κόντρα στην ΑΕΚ.

Η τελευταία την Κυριακή φιλοξενεί, χωρίς τον τραυματία Νώντα Παπαντωνίου, τον Κολοσσό Ρόδου με στόχο την τρίτη διαδοχική νίκη, ενώ ο Ολυμπιακός χωρίς Πρίντεζη, Παπαπέτρου, Κατσίβελη, πιθανώς και Λοτζέσκι ταξιδεύει στη Δράμα απέναντι στον ΚΑΟΔ. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον Κόροιβο να φιλοξενεί στο κατάμεστο κλειστό του τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστικής:

Σάββατο 29 Νοεμβρίου

17.00 Ρέθυμνο-Απόλλων Πατρών (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)

17.00 ΠΑΟΚ-Πανελευσινιακός (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)

17.00 Τρίκαλα-Νέα Κηφισιά (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)

17.00 Πανιώνιος-Άρης (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)

Κυριακή 30 Νοεμβρίου

13:00 ΑΕΚ-Κολοσσός Ρόδου (OTE Sport 3)

17:00 ΚΑΟΔ-Ολυμπιακός (Novasports 3)

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου

17:30 Κόροιβος-Παναθηναϊκός (Novasports 1)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News