default-image

Θέλει να κάνει νέα αρχή στο Ψυχικό ο ΟΦΗ

Μπάσκετ
Θέλει να κάνει νέα αρχή στο Ψυχικό ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την πλάτη στον τοίχο, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα στις 5 μ.μ. το Ψυχικό εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α2. Μετά τις συνεχόμενες ήττες η κρητική ομάδα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα που θα της επιτρέψουν να... ανασάνει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Ο Φώτης Τακιανός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ, όπως τονίζει ο Γιάννης Λιανός: "Είναι ένας δύσκολος αγώνας, όπως κάθε παιχνίδι εκτός έδρας. Παίζουμε με μια ομάδα που διεκδικεί άνοδο. Εμείς έχουμε μια σειρά απο αρνητικά αποτελέσματα και θέλουμε μια νίκη για να πάρουμε τα πάνω μας.

Δε μας αξίζει η θέση που είμαστε. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, ειδικά για τις ήττες στην έδρας μας. Πικράναμε τον κόσμο και χάσαμε την ευκαιρία να είμαστε πιο ψηλά σε μια θέση που μας αξίζει. Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή στο παιχνίδι με το Ψυχικό.

Πρέπει να βρούμε τι φταίει και να αντιδράσουμε θετικά, με μια μεγάλη νίκη. Θα το παλέψουμε και εύχομαι να τα καταφέρουμε".

Διαιτητές θα είναι οι κ. Βαρδάλος, Αναστόπουλος Α., Μπούσιας.

Επίσης διεξάγονται τα παιχνίδια: Λιβαδειά-Ερμής Λαγκαδά, Δόξα Λευκάδας-Αετός, Λαύριο-Φίλιππος Βέρ., Παγκράτι-Ηλυσιακός, Ηρακλής-Καβάλα, Αρκαδικός-Εθνικός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News