default-image

"Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα..."

Αθλητισμός
"Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΝΕΤΑΙ πολύς λόγος σε ορισμένα πεδία του ΟΦΗ, για την κατάσταση της κρητικής ΠΑΕ με αφορμή την απόφαση που θέτει όριο την 8η Ιανουαρίου, να έχει αποσύρει από τα πολιτικά δικαστήρια το σκέλος που αφορά τη Σούπερ Λίγκα.

ΣΗΜΑΝΕΙ ότι θα πρέπει να έχει ρυθμίσει οφειλές προς παίκτες και δη των «τριών» που ζητούν εφαρμογή ποινών, αλλά έχουν μπλοκαριστεί από την προσωρινή διαταγή.

ΣΙΓΟΥΡΟ για την ΠΑΕ ΟΦΗ είναι ότι σε αρκετά που λέει η μία ή η άλλη πλευρά ισχύει και το «μπρος γκρεμνός και πίσω ρέμα». Η περίοδος μοιάζει με κρίσιμη καμπή, απαιτώντας ίσως και κοινές δράσεις ενόψει της κύριας εκδίκασης μέσα στον ερχόμενο μήνα.

ΑΚΟΜΗ προσπαθούν να ερμηνεύσουν τη στάση Κομπότη στην ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Σούπερ Λίγκα. Τον Μποροβήλο δεν τον ψήφισε. Γνώστες το ερμηνεύουν ως νεύμα αναγνώρισης στον Αλαφούζο, που του έκανε όλο το παιχνίδι - το οποίο ο ίδιος άρχισε - με την περίπτωση του ΟΦΗ.

ΕΙΝΑΙ ολοφάνερο ότι στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και στη μάχη των «πόλων» οι κρητικές ΠΑΕ έχουν μπει στο στόχαστρο από τις δυνάμεις που "αντιπολιτεύονται".

Ο ΚΩΣΤΑΣ Ορφανός παρουσίασε «σικέ» την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο, εκτιμώντας «ότι κάποιοι έχουν πάρει απόφαση να γίνει κάθαρση. Το θέμα με τον Ζωγράφο για μένα ήταν οργανωμένο, όχι τυχαίο γεγονός. Προγραμματισμένη κίνηση για να οδηγηθούμε εδώ».

ΚΑΙ έδωσε την εξής ερμηνεία: «Κάποια στιγμή θα φτάναμε στην καταστροφή. Κάποιοι κινδυνεύουν να μπουν φυλακή, κάποιοι να χάσουν λεφτά. Το αν θα πάμε παρακάτω θα το δούμε. Αν δεν πάμε, ωστόσο, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Οι συζητήσεις γίνονται παρασκηνιακά, θα γίνουν συμφωνίες. Αυτά που περιμένουμε να συμβούν με δικαστικές έρευνες και λοιπά, θα βγουν όλα πάνω στο τραπέζι». Και είπε ότι δεν τα λέει στην τύχη!

Από τα "Σφηνάκια" της έντυπης έκδοσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News