default-image

«Μαχαίρωσα κάποιο, αλλά όχι τον Μάρκο»

Μπάσκετ
«Μαχαίρωσα κάποιο, αλλά όχι τον Μάρκο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε κάποιο, αλλά όχι τον Μάρκο Ίβκοβιτς ο φερόμενος ως δολοφόνος του Σέρβου φιλάθλου πριν την αναμέτρηση της Γαλατασαράι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος του Μάρκο Ίβκοβιτς περιέγραψε με λεπτομέρειες τη συμπλοκή στην Πόλη, παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε κάποιον στο πόδι όμως εξήγησε πως δεν... θυμάται τον 25χρονο Σέρβο!

Τα όσα ακολούθησαν τη δολοφονία του Μάρκο Ίβκοβιτς την περασμένη Παρασκευή στην Πόλη (21/11), σε επεισόδια έξω από το Abdi Ipekci, είχαν ως συνέπεια να αναλάβουν τις έρευνες τέσσερις ομάδες ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας, οι οποίες προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις.

Ο 53χρονος Κάντρι Ακτάς, πατέρας ενός παιδιού, είναι σύμφωνα με τις αρχές, ο οπαδός της Γαλατασαράι που δολοφόνησε τον 25χρονο Σέρβο.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος του Ίβκοβιτς παραδέχτηκε ότι συμμετείχε στη συμπλοκή κι ότι μαχαίρωσε κάποιον Σέρβο στο πόδι όμως δεν είναι αυτός που τραυμάτισε θανάσιμα τον Μάρκο.

''Ξεκίνησε η συμπλοκή με τους Σέρβους κι επικράτησε πανικός! Έβγαλα το μαχαίρι που κουβαλούσα μαζί μου χωρίς να το συνειδητοποιήσω, σχεδόν αυθόρμητα. Ενστικτωδώς. Έχασα την ισορροπία μου κι εν συνεχεία κάποιος με κλώτσησε. Κάρφωσα το μαχαίρι στο πόδι του Σέρβου που με κλώτσησε. Θυμάμαι ότι αυτός που είχα απέναντί μου ήταν ξανθός και ψηλός. Δεν ήταν το παιδί που σκοτώθηκε! Δεν μαχαίρωσα το παιδί που δολοφονήθηκε! Σας το ξαναλέω. Κάρφωσα το μαχαίρι μου στο πόδι ενός άλλου ανθρώπου και τίποτα περισσότερο. Δεν είμαι ένοχος!'' εξήγησε ο Ακτάς, ο οποίος κατηγορείται για φόνο εκ προμελέτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News