default-image

Τι καλό μπορεί να περιμένουν στον ΟΦΗ, στην κρίσιμη στροφή;

Αθλητισμός
Τι καλό μπορεί να περιμένουν στον ΟΦΗ, στην κρίσιμη στροφή;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κατάσταση στον ΟΦΗ με τα οικονομικά προβλήματα, το «τελεσίγραφο» της Σούπερ Λίγκα για την 8η Ιανουαρίου, τον φανερό πόλεμο από «πόλους» και «ανταγωνιστές», έχει δημιουργήσει αυξημένες συνθήκες εγρήγορσης στο εσωτερικό της ΠΑΕ, αλλά και στους κόλπους εκείνων που ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις. Αυτό που δεν αμφισβητείται από κανέναν είναι ότι η όποια αντιμετώπιση, απαιτεί σοβαρότητα.

Ο στόχος της προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια, έχει εκπληρωθεί ήδη και μόνο από το γεγονός ότι ο ΟΦΗ παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα, αφού χωρίς αυτήν, δεν θα είχε οριστεί παιγνίδι του στην πρεμιέρα. Αλλά το βαθύτερο σκεπτικό της προσφυγής, είναι μετέωρο, διότι οι «100 δόσεις Σαββίδη» ως προς τις οφειλές στο Δημόσιο, δεν πέρασαν (υπάρχει λέγεται παράθυρο να συμβεί) και οι οφειλές - δοσοποιήσεις προς ποδοσφαιριστές, μπήκαν σε άλλο πλάνο.

Εφόσον η ΠΑΕ ΟΦΗ μπορέσει να αποδείξει την βιωσιμότητα της στο Δικαστήριο, θα μπορεί να κερδίσει και από την κατάθεση του εκπροσώπου της εφορίας στην προηγούμενη συζήτηση, για τον ορισμό πολλών δόσεων, αλλά και να βγει ενισχυμένος στο τραπέζι της Σούπερ Λίγκα.

@Δεν κρύβεται ότι υπάρχει η προσδοκία στον ΟΦΗ για την εξεύρεση προσώπου που θα ενισχύσει οικονομικά την ΠΑΕ. Πάνω σε αυτό καταγράφεται μεγάλη κινητικότητα που βεβαιώνεται από το πλήθος των συζητήσεων μεταξύ των παραγόντων. Την προσπάθεια μάλιστα ενισχύει όπου κι όπως μπορεί και ο Τζενάρο Γκατούζο, που έχει κάνει ήδη, τις κινήσεις του.

@Η αλήθεια είναι ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, είπε αρκετά που δεν είναι έτσι ακριβώς, όταν μίλησε στη συνέντευξη του χωρίς κείμενο. Στον Εργοτέλη ας πούμε, λένε ότι αυτό το «εύρημα» της οφσόρ στο Μονακό και ο λογαριασμό χρηματοδότησης από συγκεκριμένη τράπεζα, δεν υφίσταται καν, ως γεγονός.

@Υπάρχει όμως κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο για τις ομάδες της Κρήτης. Το ότι από τον πόλεμο των «μεγάλων», θα βρίσκονται διαρκώς στο στόχαστρο ανάλογα με τις εξελίξεις. Ακόμη και στην περίπτωση που οι συμφωνίες τους «μοιράσουν» τον κόσμο…

@Μία και μόνο διάταξη του αθλητικού νομοσχεδίου Ανδριανού, μπορεί να κάνει «ταύρο μαινόμενο» τον πρόεδρο της FIFA Γιόζεφ Μπλάτερ! Εκείνη που του θυμίζει την βασιλική θητεία του στην ηγεσία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και έχει δώσει τη λαβή για μεγάλες επικρίσεις κυρίως από τον Πλατινί. Ναι, αυτή που αναφέρει ότι «οι σύμβουλοι της ΕΠΟ θα έχουν δικαίωμα μόνο μιας ανανέωσης της τετραετούς θητείας τους». (Άραγε γιατί μένει ο Μπλάτερ; Ως θεματοφύλακας των συμφωνιών με τα Μουντιάλ της Ρωσίας και δη του Κατάρ;)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News