default-image

Πρόωρο φινάλε για την Εμμανουέλλα Φινοκαλιώτη!

Ποδόσφαιρο
Πρόωρο φινάλε για την Εμμανουέλλα Φινοκαλιώτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από καριέρα 14 ετών στο χώρο του ποδοσφαίρου, μια από τις πιο γνωστές παίκτριες στο Ηράκλειο, η Εμμανουέλλα Φινοκαλιώτη, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η Εμμανουέλα αγωνίστηκε σε Ηρόδοτο, εκεί όπου ξεκίνησε την καριέρα της, Εργοτέλη, Ανάληψη, κατακτώντας από ένα πρωτάθλημα με κάθε ομάδα, ενώ για ένα διάστημα έπαιξε και στον Πανελευσινιακό. Πέρσι με την ομάδα της Ανάληψης έβαλε επτά γκολ και ήταν πρώτη σκόρερ, συμβάλλοντας στην ιστορική άνοδο στην Β' Εθνική. Παρότι φέτος ξεκίνησε προετοιμασία, δεν αγωνίστηκε στο πρώτο ματς της Ανάληψης, όπου η ομάδα γνώρισε την ήττα με 0-2 από τον Σεπολιακό, για να έρθει τώρα η απόφασή της να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά της παπούτσια και να αφιερωθεί στο επάγγελμά της και στην ασχολία της με το αθλητικό μασάζ, όπου συνεργάζεται με πολλές ομάδες του Ηρακλείου.

Η δήλωση της μετά την απόφαση της να αποσυρθεί είναι: «Αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Ζαφείρη Λατσούδη για την συνεργασία που είχαμε και να ευχηθώ καλή πορεία στην Ανάληψη στην Β' Εθνική. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρώτο μου προπονητή Νίκο Λάμπρου και τον Βαγγέλη Κουτσάκη, γιατί εκτός από ποδόσφαιρο που έμαθαν να έχω αθλητική παιδεία». Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την Εμμανουέλλα για την προσφορά της επί 2,5 χρόνια εξέδωσε το σωματείο της Ανάληψης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News