default-image

Δεν προβληματίζει η διακοπή τον Αφελάι

Ποδόσφαιρο
Δεν προβληματίζει η διακοπή τον Αφελάι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν προβληματίζει τον Ιμπραϊμ Αφελάι τη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτό επεσήμανε ο άσος του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ατλέτικο εκφράζοντας την πίστη ότι ο προπονητής του έχει… μεριμνήσει για αυτό.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Ιμπραϊμ Αφελάι στη συνέντευξη Τύπου:

-για το παιχνίδι: Το πιο σημαντικό για εμάς θα είναι να παίξουμε όπως στα προηγούμενα ματς. Να αγωνιστούμε με το ίδιο πνεύμα και στιλ. Θα είναι η καλύτερη λύση και επιλογή για εμάς.

-εάν θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό η διακοπή του πρωταθλήματος: Δεν το πιστεύω ότι θα επηρεαστούμε από αυτό. Εμείς έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή. Έναν τεχνικό που μας ετοιμάζει πολύ καλά. Δεν νομίζω πως θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

-για την αγωνιστική εικόνα της Ατλέτικο όταν παίζει στο «Βιθέντε Καλντερόν»: Η αλήθεια είναι ότι το περιβάλλον εδώ είναι εντυπωσιακό και πιεστικό. Όμως εμείς αν παίξουμε όπως στο πρώτο ματς με την Ατλέτικο ή όπως κάναμε κόντρα στην Γιουβέντους νομίζω ότι θα έχουμε τύχη.

-για την προετοιμασία του αγώνα: Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Για εμάς η προετοιμασία είναι περίπου η ίδια. Συνήθως προετοιμάζουμε τα παιχνίδια με την ίδια τακτική εντός και εκτός έδρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News