default-image

Ιστορικό ματς για ΑΠΟΕΛ με Μπαρτσελόνα

Ποδόσφαιρο
Ιστορικό ματς για ΑΠΟΕΛ με Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην προτελευταία στροφή των ομίλων του Champions League κρίνονται πολλά. Κάποιες ομάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, άλλες και την πρωτιά, αλλά οι περισσότερες δίνουν κρίσιμες μάχες για να τερματίσουν σε θέση πρόκρισης για τους «16» ή έστω για το Europa League. Iστορικό ματς στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, με τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα.

5ος Όμιλος

Η Μπάγερν είναι αδιάφορη καθώς έχει εξασφαλίσει όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση. Για την πέμπτη αγωνιστική δοκιμάζεται στο Μάντσεστερ από τη Σίτι, που για να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης χρειάζεται τη νίκη ή να μην έχει νικητή το ΤΣΣΚΑ-Ρόμα που προηγείται χρονικά. Στη Μόσχα θα γίνει μεγάλη μάχη, αφού ο νικητής αποκτά αυτομάτως προβάδισμα για την πρόκριση.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρόμα (19:00)

Μαν. Σίτι-Μπάγερν (21:45)

Μπάγερν 12

Ρόμα 4

ΤΣΣΚΑ 4

Μαν. Σίτι 2

6ος Όμιλος

Η πρόκριση έχει κριθεί στον έκτο όμιλο, αλλά εκκρεμεί η σειρά κατάταξης στην κορυφή και η τρίτη θέση. Μεγάλες στιγμές στο «ΓΣΠ», όπου ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Εφόσον η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν χάσει ή αν δεν νικήσει ο Άγιαξ την Παρί στη Γαλλία, θα διεκδικήσει στο Άμστερνταμ την τελευταία αγωνιστική τη θέση στο Europa League.  Η Παρί εξασφαλίζει την πρωτιά από απόψε μόνο με νίκη και ήττα της Μπαρτσελόνα στην Κύπρο.

ΑΠΟΕΛ-Μπαρτσελόνα (21:45)

Παρί Σεν Ζερμέν-Άγιαξ (21:45)

Παρί 10

Μπαρτσελόνα 9

Άγιαξ 2

ΑΠΟΕΛ 1

7ος Όμιλος

Η Τσέλσι Στον αγώνα με τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν, προκρινεται στους «16» με νίκη ή με ισοπαλία με σκορ 2-2 και άνω (3-3, 4-4 κ.ο.κ.). Στη Λισαβόνα η Σπόρτινγκ αναμετράται με τη Μάριμπορ με τον ηττημένο να τίθεται εκτός διεκδίκησης πρόκρισης.

Σάλκε-Τσέλσι (21:45)

Σπόρτινγκ-Μάριμπορ (21:45)

Τσέλσι 8

Σάλκε 5

Σπόρτινγκ 4

Μάριμπορ 3

8ος Όμιλος

Η Πόρτο με την άνεση της εξασφαλισμένης πρόκρισης δοκιμάζεται στη Λευκορωσία κόντρα στην ΜΠΑΤΕ και εξασφαλίζει την πρώτη θέση με νίκη και ταυτόχρονα μη… νίκη της Σαχτάρ επί της Μπιλμπάο. Η Σαχτάρ μετά τους δύο «περιπάτους» απέναντι στην ΜΠΑΤΕ μένει εκτός της φάσης των «16» μόνο αν κάνει δύο ήττες και οι Λευκορώσοι σημειώσουν ισάριθμες νίκες. Η Μπιλμπάο δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης και εστιάζει στην τρίτη θέση.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Πόρτο (19:00)

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπιλμπάο (21:45)

Πόρτο 10

Σαχτάρ 8

ΜΠΑΤΕ 3

Μπιλμπάο 1

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News