default-image

Στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας το τένις του Ηράκλειο ΟΑΑ

Σπορ
Στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας το τένις του Ηράκλειο ΟΑΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα ανδρών τένις του Ηράκλειο ΟΑΑ στην α' φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στην Αθήνα, αλλά και η αντίστοιχη των γυναικών.

Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται στην Α' κατηγορία, με τους άνδρες, ωστόσο, να κατακτούν την 1η θέση στον όμιλό τους και να προκρίνονται στην τελική φάση, όπου θα συναντήσουν τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας σε round robi για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.

Την ομάδα αποτελούν οι Καπόγιαννης Χάρης, Μπροκάκης Γιάννης και Περδικογιάννης Στέλιος, με προπονητή τον Rene Hanak. Το Ηράκλειο ΟΑΑ νίκησε τη Βάρη Αναγυρούς (3-0), τον ΑΟΑ Παπάγου (3-0) και τέλος Ο.Α. Γλυφάδας με 2-1 σε τρεις ομαδικές συναντήσεις (2 μονά & 1 διπλό).

Στις γυναίκες, οι Κρουσταλλάκη Σίσσυ, Μαρκάκη Μαργαρίτα και Τσαγκαράκη Αθηνά ηττήθηκαν (3-0) από τη Νίκαια Λάρισας και τον Ο.Α. Αθηνών (3-0) και κέρδισε (3-0) τον Ο.Α. Σαλαμίνας, κατακτώντας την 3η θέση στον Όμιλό της. Έτσι, εξασφάλισε την παραμονή στην Α' Εθνική.

Το Ηράκλειο ΟΑΑ συγχαίρει τους αθλητές-τριες και τους προπονητές τους Rene Hanak και Μιχάλη Μαρκάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News