default-image

Κουβέντα με Μπεργκ

Αθλητισμός
Κουβέντα με Μπεργκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά δεύτερο ραντεβού των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον ατζέντη του Μάρκους Μπεργκ.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως «κόλλησαν» οι διαπραγματεύσεις, αφού οι «πράσινοι» από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισαν πως οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του γίνονται χωρίς βιασύνες και άγχη. Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για… θρίλερ και… σίριαλ.

Επομένως, μετά την πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, θα ακολουθήσουν άλλες στις οποίες αναμένεται να φανεί και έμπρακτα η καλή διάθεση των δύο πλευρών για επέκταση του συμβολαίου του Μπεργκ.

Στο Κορωπί και στο περιθώριο της προπόνησης, ο Λεωνίδας Βόκολος μετέφερε στον επιθετικό της ομάδας τόσο την πρόθεση της διοίκησης, όσο και μέρος αυτών που συζητήθηκαν με τον μάνατζέρ του, ο οποίος βρέθηκε στο «Γιώργος Καλαφάτης» σαν… φίλος και παρακολούθησε το πρόγραμμα των «πρασίνων».

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να προσφέρει νέα συμβόλαια στους παίκτες που έχουν πάρει την ομάδα στην πλάτη τους και το καλό σε περιπτώσεις όπως εκείνη του Μπεργκ είναι πως υπάρχει αρκετός χρόνος, πράγμα που σίγουρα δημιουργεί καλύτερες και ευνοϊκότερες συνθήκες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News