default-image

Ο Γκούρλιας νικητής στο Γύρο Σητείας

Σπορ
Ο Γκούρλιας νικητής στο Γύρο Σητείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώτος αγώνας της σειράς Γύροι Πόλεων, «Μιχάλης Κούσης», έγινε στη Σητεία με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 αθλητών όλων των κατηγοριών.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Δήμος Σητείας, η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπυτνής, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης σε συνεργασία με σωματεία της περιοχής (ΔΟΚΑΣ, Βιτσέντζο Κορνάρο, Σητειακός) και τον ΣΕΓΑΣ.

Στην τελετή έναρξης των αγώνων χαιρέτησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Ευγένιος, ο Δήμαρχος Σητείας Θεόδωρος Πατεράκης, η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη και οι εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης Παναγιώτης Αντωνακάκης και Φωτεινή Παπαδάκη.

Ο Μάρκος Γκούρλιας έδειξε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει της προετοιμασίας για τη χειμερινή περίοδο. Ο αθλητής του Μιχάλη Αναγνώστου ήταν νικητής στους Άνδρες με 16.01.40, μπροστά από τον Γιώργο Μίνο (16.10.62) και τον Ανδρέα Δημητράκη (16.17.62).

«Αγωνίστηκα για τρίτη χρονιά στη Σητεία και χάρηκα για τον αγώνα, το συναγωνισμό και τη νίκη μου. Στόχος μου την αγωνιστική χρονιά είναι να τρέξω στα 5.000μ και τα 1500 μ.,να πιάσω τα όρια και να διακριθώ στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων του 2015.Ευχαριστώ πολύ τους διοργανωτές του Αγώνα για τη φιλοξενία και θα προσπαθήσω να τρέξω και την επόμενη χρονιά», είπε ο νικητής του αγώνα.

Εύκολη επικράτηση στις γυναίκες για την Ελένη Θεοδωρακοπούλου που διένυσε την απόσταση σε 11.52.59 και έδειξε πως φέτος θα είναι σε θέση να διεκδικήσει το…κάτι παραπάνω. «Πρώτη χρονιά που συμμετέχω στους Αγώνες στη Σητεία. Μου άρεσε πολή η πόλη και σίγουρα θα ξαναέρθω. Εργάζομαι, σπουδάζω και γυμνάζομαι παράλληλα, κάνοντας πρωταθλητισμό με τον Μιχάλη Αναγνώστου.

Στόχος μου είναι, για το 2015, να πιάσω το όριο και να τρέξω τα 1.500μ, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου και να γίνω μέλος της Εθνικής Ομάδας που θα διεκδικήσουμε την άνοδο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων που θα γίνει στο Ηράκλειο της Κρήτης. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για το υπέροχο αγώνα , αλλά και την φιλοξενία», είπε η αθλήτρια της ΑΕΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News