default-image

Ιβάνοβιτς: Πιο σοβαροί οι παίκτες του ΚΑΟΔ

Μπάσκετ
Ιβάνοβιτς: Πιο σοβαροί οι παίκτες του ΚΑΟΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλύτερη εμφάνιση ήθελε από τους παίκτες του στο α΄ ημίχρονο  με τον ΚΑΟΔ ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς που τόνισε ότι οι αντίπαλοι παίκτες ήταν πιο σοβαροί από τους δικούς του.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε: "Νικήσαμε μια σοβαρή ομάδα. Δεν έπαιξαν τόσο καλά όσο συνήθως, αλλά στη δεύτερη περίοδο ήταν καλοί στην άμυνα και μας δημιούργησαν προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο αυξήσαμε την ένταση, καταφέραμε να πάρουμε τη διαφορά και στην ουσία ο αγώνας τελείωσε.

Κάτι που με απασχολεί είναι ότι οι παίκτες του ΚΑΟΔ είχαν πιο σοβαρή συμπεριφορά από τους δικούς μου. Ειδικά στη δεύτερο περίοδο όπου δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Θέλω να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα για τη σοβαρότητά της. Ο Παππάς έχει ένα χτύπημα αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες. Τα νέα παιδιά δουλεύουν καλά στην προπόνηση και εκμεταλλεύονται τα λεπτά συμμετοχής τους στους αγώνες".

Ο Κώστας Μέξας, αφού έπλεξε το εγκώμιο του Παναθηναϊκού, σημείωσε: "Μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση στον αγώνα, αλλά κάποια στιγμή βρήκαμε ρυθμό. Δυστυχώς, στο τελείωμα του δευτέρου δεκαλέπτου και στις αρχές του τρίτου ο Παναθηναϊκός βρήκε ρυθμό μέσα από δικά μας λάθη και άστοχα σουτ. Παρατήσαμε το παιχνίδι, κάτι που μας ενοχλεί. Η ομάδα απαρτίζεται από πολλά νέα παιδιά, τα οποία για να αλλάξουν επίπεδο πρέπει να παίζουν δυνατά για 40 λεπτά. Υπήρχαν στιγμές που στην επίθεση γυρίσαμε καλά τη μπάλα. Η άμυνά μας όμως δεν ήταν καλή".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News