default-image

Παρουσία Ανδριανού η γιορτή της ΕΓΟ

Σπορ
Παρουσία Ανδριανού η γιορτή της ΕΓΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αθλητισμός δεν είναι όλα αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Αθλητισμός είναι οι επιτυχίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο που μας κάνουν υπερήφανους, είναι τα παιδιά που αθλούνται στα γυμναστήρια με την υποστήριξη των γονιών τους», ήταν τα λόγια του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, στην γιορτή της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, που πραγματοποιήθηκε στην ΕΟΕ.

 Ο κ. Ανδριανός επεσήμανε ότι, «Εκεί επικεντρώνεται η δική μας μέριμνα και προσπάθεια. Με τις παρεμβάσεις που κάνουμε και μέσα από το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, που πολύ σύντομα θα ετοιμαστεί, θέλουμε να στηρίξουμε τον πραγματικό αθλητισμό.

Οι πρωταθλητές της γυμναστικής σήκωσαν ξανά τα εθνικά μας χρώματα ψηλά, όπως και η αδικοχαμένη Ολυμπιονίκης μας Άννα Πολλάτου, που μας έκανε περήφανους με τα επιτεύγματά της.

Κύριε Βασιλειάδη, σας εκφράζω και πάλι τα συγχαρητήριά μου για όσα έχει πετύχει η Ε.Γ.Ο.. Εύχομαι να γίνονται περισσότεροι οι αθλητές και οι επιτυχίες τους και να ακολουθούμε το παράδειγμα του κ. Καπράλου, ώστε να φέρνουμε χορηγούς όπου μπορούμε. Παράλληλα η Πολιτεία συνεχίζει να στηρίζει τον αθλητισμό που αξίζει και γι' αυτό θα συνεχίσω να στηρίζω την Ε.Γ.Ο.».

Στην εκδήλωση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας βραβεύθηκαν οι πρωταθλητές, οι ανθρώποι και οι φορείς που επενδύουν στην ελληνική γυμναστική, καθώς και τις ξεχωριστές προσωπικότητες που έχουν προσφέρει με τον δικό τους τρόπο.

 Πρωταγωνιστικό ρόλο στη γιορτή της γυμναστικής είχαν οι αθλητές των Εθνικών ομάδων ενόργανης, ρυθμικής και τραμπολίνο, οι οποίοι βραβεύθηκαν από την Ε.Γ.Ο. για την επιτυχημένη παρουσία τους στα φετινά παγκόσμια πρωταθλήματα.

Στον εναρκτήριο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. και Β' αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Ε., κ. Θανάσης Βασιλειάδης, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η στήριξη από μέρους των ανθρώπων που πιστεύουν στην ελληνική γυμναστική, μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά. Εκτός από την σημαντική υποστήριξη που μας προσφέρει η Πολιτεία και για την οποία ευχαριστούμε τον κ. Ανδριανό, τώρα μπαίνει στο πλευρό μας και η ιδιωτική πρωτοβουλία, χάρη στην εξαιρετική ιδέα του κ. Καπράλου, προσθέτοντας τη δύναμή της στην προσπάθεια που κάνουμε.

Όσα έχετε επενδύσει στην ελληνική γυμναστική, θα τα βρείτε όλα εδώ: Το αποτέλεσμα των αποφάσεών σας είναι οι διακρίσεις των Ελλήνων πρωταθλητών, που αποδεικνύουν ότι οι επενδύσεις σας δεν πήγαν χαμένες. Όλοι οι αθλητές μας βρίσκονται μέσα στους στόχους τους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 και θα επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι η γυμναστική αξίζει για έναν παραπάνω λόγο: Επειδή είναι ένα άθλημα καθαρό, άρα και πάρα πολύ δύσκολο. Σας ευχαριστούμε όλους για τη δύναμη που μας δίνετε».

Στην συνέχεια, την τιμητική τους είχαν οι πρωταθλητές των Εθνικών ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι ετοίμασαν μία προβολή βίντεο στη μνήμη της αδικοχαμένης Άννας Πολλάτου, «χάλκινη» Ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ με την ομάδα του ανσάμπλ, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 17 Μαΐου, αλλά είναι και θα παραμείνει αξέχαστη σε όσους είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν και να τη θαυμάσουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News