Αθλητισμός

Αρχή για το χειμερινό πρωτάθλημα ΜΤΒ από το Δάσος της Κέρης

Με μεγάλη συμμετοχή διεξάγεται σήμερα Κυριακή ο πρώτος αγώνας από τους πέντε που είναι προγραμματισμένοι για το 3ο χειμερινό πρωτάθλημα ΜΤΒ στο Ηράκλειο.

Η αυλαία των ποδηλατικών διοργανώσεων, που συγκεντρώνουν πολλές συμμετοχές και είναι από τις πιο δημοφιλείς στην Κρήτη, θα ανοίξει σήμερα Κυριακή στο Δάσος της Κέρης. Η διαδρομή καλύπτει όλα τα επίπεδα των αθλητών, καθώς περιλαμβάνει μονοπάτι, ανηφόρα αλλά και αρκετά δυναμικά κομμάτια.

Η κατηγοριοποίηση των αθλητών είναι διαμορφωμένη σύμφωνα με το επίπεδο και την ηλικία των συμμετεχόντων, δίνοντας ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον στους ποδηλάτες. Επίσης, για δεύτερη σεζόν δίνεται η ευκαιρία στους πρωταγωνιστές των αγώνων να δημιουργήσουν τις δικές τους ομάδες.

Το 3ο Χειμερινό Πρωτάθλημα ΜΤΒ θα συνεχιστεί με το δεύτερο αγώνα στις 14 Δεκεμβρίου, σε μία ειδικά διαμορφωμένη ποδηλατική πίστα πάνω στα Ενετικά Τείχη, φέρνοντας την ποδηλασία στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα: (10:15) Εκκίνηση Αγώνα Κατηγορίας Mini και Junior, (11:00) Εκκίνηση Αγώνα Κατηγορίας Fun, (12:00) Εκκίνηση Αγώνα Κατηγορίας Pro, (13:30) Απονομές Επάθλων.

Σχόλια