default-image

Παίζει και... τραυματίας ο Αντετοκούνμπο

Μπάσκετ
Παίζει και... τραυματίας ο Αντετοκούνμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δώδεκα αναμετρήσεις περιελάμβανε, τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/11), το «μενού» στο ΝΒΑ, με δύο ελληνικές συμμετοχές, οι οποίες κινήθηκαν σε «ρηχά» νερά.

Αν και όλα έδειχναν ότι θα μείνει εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού στο πόδι που υπέστη στον αγώνα με τους Νετς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε, τελικά, στην εκτός έδρας αναμέτρηση των Μπακς με τους Ράπτορς. Η ομάδα του τον δήλωσε την τελευταία στιγμή και αυτός έπαιξε για 15'02'' (όλα στο πρώτο ημίχρονο, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 6') στη συντριβή 124-83 από τους Καναδούς.

Ο «Κούνμπο» είχε 7 πόντους με 1/4 δίποντα και 5/7 βολές, πήρε 2 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Ο Αντετοκούνμπο δεν ήθελε να λείψει από την «Greek Heritage Night» καθώς αρκετοί Ελληνες βρέθηκαν στο «Air Canada Centre» του Τορόντο για να τον ενθαρρύνουν.

Αντίθετα, ο έτερος Ελληνας που αγωνίστηκε τη βραδιά, ο Κώστας Κουφός πανηγύρισε νίκη 117-100 με τους Γκρίζλις απέναντι στους Σέλτικς. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Μαρκ Γκασόλ ήταν ασταμάτητος με 32 πόντους, ο Κουφός έπαιξε λίγο (15'28'') και δεν είχε ιδιαίτερα καλή παρουσία, με 4 πόντους (1/2 δίποντα, 2/2 βολές), 1 ριμπάουντ και 1 λάθος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News