default-image

Όλα έτοιμα για τον 1ο Arkalochori Street Run

Σπορ
Όλα έτοιμα για τον 1ο Arkalochori Street Run

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Με τη συμμετοχή 820 δρομέων διεξάγεται αύριο Κυριακή ο 1ος αγώνας Arkalochori Street Run, ο οποίος θα περιλαμβάνει τρεις αποστάσεις.

Για την ακρίβεια θα διεξαχθεί ένας αγώνας 10 χιλιομέτρων τρέξιμο (εκκίνηση 10 π.μ.), ένας 5 χιλιομέτρων τρέξιμο και περπάτημα (11:20 π.μ.) και ένας 1.000 μέτρων (9:10 π.μ.) για παιδιά δημοτικού.

Σκοπός του αγώνα είναι να προβληθεί η σημασία της άσκησης στην υγεία μας, ενώ οι συμμετέχοντες θα δείξουν τη στήριξή τους στο Σύλλογο «Όραμα-Ελπίδα»... Την ημέρα του αγώνα θα πραγματοποιούνται εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών με δείγμα στοματικού επιχρίσματος σε περίπτερο του συλλόγου που θα βρίσκεται στην εκκίνηση/τερματισμό του αγώνα, δηλαδή στην πλατεία Ελευθερίας του Αρκαλοχωρίου. Επίσης για κάθε συμμετέχοντα θα δοθεί 1 ευρώ στον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Καρκίνο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και μετά το τέλος των βραβεύσεων θα διασκεδάσουν οι παρευρισκόμενοι σε ελαφρολαϊκά μονοπάτια με συναυλία στο χώρο της έναρξης/τερματισμού. Σκοπός των διοργανωτών είναι να καθιερωθεί ο αγώνας και να επεκταθεί.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η «ΚΡΗΤΗ TV», η εφημερίδα «Νέα Κρήτη» και το Ράδιο 98,4.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News