default-image

Απόψε (20:00) ο Ηρόδοτος κόντρα στον Αρχάγγελο

Μπάσκετ
Απόψε (20:00) ο Ηρόδοτος κόντρα στον Αρχάγγελο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να δώσει βαρύτητα στην εκτός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στο Διαγόρα Δρυοπ. θέλει ο Ηρόδοτος, ο οποίος υποδέχεται απόψε Σάββατο στις 20:00 τον Αρχάγγελο στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» της Αλικαρνασσού για την 7η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Οι «κυανόλευκοι» δείχνουν σιγά-σιγά να ανεβάζουν ρυθμό και αυτή τη φορά θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή τους. Διαιτητές θα είναι οι κ. Σιώκας-Φασόλης (κομισάριος ο κ. Σαϊτάκης).

Μεγάλο παιχνίδι, όμως γίνεται και στο «Μ. Μερκούρη» του Ρεθύμνου αύριο Κυριακή, εκεί όπου η Ακαδημία υποδέχεται στις 5 μ.μ. τον Εργοτέλη στο κρητικό ντέρμπι της αγωνιστικής. Απών θα είναι ο Γεωργούτσος που έχει υποτεί κάκωση μηνίσκου και θα μείνει εκτός για 10 μέρες, ενώ υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα ο Ξενάκης.

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη που θα τους δώσει βαθμολογικές ανάσες, την ίδια ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» ποντάρουν στο διπλό που θα τους διατηρήσει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Διαιτητές θα είναι οι Τσάτσης-Γαρίνη (κομισάριος ο κ. Ναλετάκης Ι.).

Επίσης διεξάγονται οι αναμετρήσεις Κορωπί-Κάδμος, Σπόρτιγκ-Κρόνος Αγ. Δημ., Ιωνικός ΝΦ-Διαγόρας Δρυοπ., Αιγάλεω-Πεύκη, Πόλις Καλλιθέας-Ίκαρος Ν. Σμύρνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News