default-image

Ολοένα και πιο κοντά στην έξοδο ο Μέσι

Ποδόσφαιρο
Ολοένα και πιο κοντά στην έξοδο ο Μέσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα. Έδωσε άλλωστε κι αυτός λαβή με τις δηλώσεις του ότι ίσως το μέλλον του να βρίσκεται μακριά από τη Βαρκελώνη.

Δυο δημοσιεύματα, ωστόσο, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εστιάζουν στην ουσία. Τους λόγους δηλαδή που ο 27άχρονος επιθετικός έχει... "ξενερώσει" με την παραμονή του στην Ισπανία.

Σύμφωνα με το elconfidencial ο Μέσι φαίνεται πως έχει δυσαρεστηθεί αρκετά με την ιστορία που τον εμπλέκει σε σκάνδαλο φοροδιαφυγής, αφού κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση, κάτι που δεν είναι τόσο απίθανο όπως φαίνεται.

Ο Αργεντινός έχει πληρώσει πάνω από 50 εκ. ευρώ σε φόρους όλο αυτό το διάστημα, παρόλα αυτά πρέπει σύντομα να παραστεί σε δίκη που θα αποφασίσει για το μέλλον του. Έτσι η έξοδος από την Ισπανία (και όχι μόνο την Μπαρτσελόνα) είναι μία λύση για τον ίδιο.

Το δεύτερο δημοσίευμα είναι της Marca. Εκεί γίνεται λόγος για την υποστήριξη της Μπαρτσελόνα στον Μέσι η οποία, σύμφωνα με τον παίκτη, δεν είναι ίδια με εκείνη της Ρεάλ στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος είναι από τα φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα και σε αυτό βοηθούν ο προπονητής, οι συμπαίκτες και μέλη της διοίκησης της "βασίλισσας" που τον προβάλουν συνεχώς.

Από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο, δεν γίνεται το ίδιο για τον Μέσι (σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα). Έχει ενδιαφέρον λοιπόν αν ισχύει κάτι από τα δυο ή και τα δυο ταυτόχρονα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News