default-image

Καραγκούνη πρόεδρο στην ΕΠΟ θέλει και ο ΠΑΟ

Αθλητισμός
Καραγκούνη πρόεδρο στην ΕΠΟ θέλει και ο ΠΑΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άκρως θετικός είναι ο Παναθηναϊκός (μετά τις ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) στο ενδεχόμενο να αναλάβει πρόεδρος της ΕΠΟ στο μέλλον ο Γιώργος Καραγκούνης, έχοντας το «παράσημο» πως τίμησε όσο λίγοι το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έριξε στο... τραπέζι (στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου) το όνομα του Γιώργου Καραγκούνη ως μελλοντικός πρόεδρος της ΕΠΟ -σε πιθανή αντικατάσταση του Γιώργου Σαρρή- και ο «τυπάρας» βρίσκει συνεχώς νέους υποστηρικτές σε ένα τέτοιο σενάριο.

Μετά τον ΠΑΟΚ, λοιπόν, που θα έβλεπε με καλό μάτι κάτι τέτοιο, τώρα ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να εκφράσει ανοικτά πως είναι άκρως θετικός στο να δει τον «Κάρα» στην προεδρία της ελληνικής ομοσπονδίας.

Κι όχι γιατί έχει υπηρετήσει «πιστά» το τριφύλλι και είναι... δικό του παιδί. Αλλά, γιατί στον μέχρι πρότινος αρχηγό της Εθνικής οι πράσινοι βλέπουν τον άνθρωπο που έχει τιμήσει όσο λίγοι το ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια.

Εξ' ου και στον Παναθηναϊκό είναι γενικά θετικοί στο να αναλάβει τα ηνία του ποδοσφαίρου της χώρας ένα πρόσωπο που έχει ανάλογη προσφορά και όχι «άνθρωποι που το έχουν φτάσει εδώ που βρίσκεται σήμερα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι πράσινοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News