default-image

"Τα λάθη του Ρανιέρι και η έλλειψη ηγέτη"

Ποδόσφαιρο
"Τα λάθη του Ρανιέρι και η έλλειψη ηγέτη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την Εθνική Ελλάδας και την κρίση που περνάει μίλησε στο Ράδιο 98,4 ο Νίκκι Παπαβασιλείου, ο οποίος είναι ο επίσημος σχολιαστής των μεγάλων αθλητικών γεγονότων στην αθλητική ζώνη του σταθμού: «Η Εθνική Ελλάδας με Ρεχάγκελ και Σάντος είχε βασιστεί σε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία.

Καλή αμυντικά, οργανωμένη ομάδα, παίζοντας με αντεπιθέσεις. Κάτι σαν κλεφτοπόλεμος. Κι όμως αυτή η φιλοσοφία μας έφερε ένα EURO και πολλές επιτυχίες. Θεωρώ ότι το μεγάλο λάθος ήταν στην επιλογή του προπονητή. Ο Ρανιέρι επέλεξε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας χωρίς τους ανάλογους παίκτες. Με τα Νησιά Φερόε είδα πανικό. Δεν υπήρχε ένας παίκτης ηγέτης, να πάρει μια πρωτοβουλία. Η Εθνική πρέπει να βρει έναν τέτοιο παίκτη και μπορεί να τον βρει μέσα από τα παιχνίδια».

Όσον αφορά στη διαδοχή στον πάγκο είπε: «Ίσως ένας Έλληνας να ήταν ιδανικός αλλά μην ξεχνάμε ότι οι μεγαλύτερες επιτυχίες ήρθαν με ξένο στον πάγκο. Άρα είναι δύσκολη επιλογή. Ίσως η ΕΠΟ να πρέπει να δώσει ευκαιρία σ' έναν Έλληνα, αλλά πάνω απ' όλα ο νέος προπονητής πρέπει να έχει προσωπικότητα και να εμπνεύσει». Να τονίσουμε ότι η ομάδα του Νίκκι στην Κύπρο, ο Ερμής Αραδίππου, κάνει εκπληκτική πορεία και είναι 4ος στη βαθμολογία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News