default-image

Σοκ με Ρόλε στον Αστέρα Τρίπολης

Ποδόσφαιρο
Σοκ με Ρόλε στον Αστέρα Τρίπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το φιλικό παιχνίδι της ανδρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης με την Κ20 στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Μάρτιν Ρόλε, ο οποίος στα πρώτα λεπτά έπαθε κάταγμα κάτω γνάθου που χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Αυτό σημαίνει ότι οι Αρκάδες θα στερηθούν για αρκετό διάστημα έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ. Από εκεί και πέρα, στο φιλικό παιχνίδι με την Κ20 οι δύο προπονητές (Στάικος Βεργέτης και Μίλαν Πάβλοβιτς) χρησιμοποίησαν από μία ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεση τους.

Το τελικό 6-1 διαμορφώθηκε με τέρματα που σημείωσαν οι Παντελιάδης, Πάρα, Μάσα, Τσοκάνης, Ουσέρο, Μπακασέτας, ενώ για την Κ-20 σκόραρε ο Τριανταφύλλης. Για την ανδρική ομάδα ήταν σημαντικό ότι έπαιξαν στο πρώτο ημίχρονο Κουρμπέλης, Γκόιαν και στο δεύτερο ο Τιε Μπι, ενώ για την ομάδα νέων είναι πάντα μία σημαντική εμπειρία να αγωνίζεται με την ανδρική ομάδα.

Αστέρας: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Μάσα, Μουνάφο, Πάρα, Ρόλε (Γιαννιώτας), Νίκο Φερνάντεθ. Στο 2ο αγωνίστηκαν οι: Μπαντής, Άσεν, Κυριακόπουλος, Τιε Μπι, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Μπακασέτας, Ουσέρο, Μπαράλες, Ντιμπολά, Παπαχρήστος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News