Αθλητισμός

Ημιμαραθώνιος με πατίνια στο Ρέθυμνο

Μία πρωτότυπη αθλητική διοργάνωση φιλοξένησε η πόλη του Ρεθύμνου  την προηγούμενη Κυριακή 16/11.

Ο παραλιακός δρόμος του Ρεθύμνου γέμισε από 80 μικρούς φίλους των πατινιών , οι οποίοι συμμετείχαν στον 3ο Συμμετοχικό Αγώνα Πατινιών για παιδιά που αποτέλεσε μέρος του  Αγωνιστικού Ημιμαραθωνίου Πατινιών που συνδιοργάνωσαν στο Ρέθυμνο, ο Δήμος Ρεθύμνης και ο  Ο.Κ.Α. Πρέβελη, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Εκτός από τα παιδιά που μετέδωσαν  την αισιοδοξία  τους και τον αυθορμητισμό τους σε όλους τους παρευρισκόμενους, στον αγώνα έλαβαν μέρος και 20 ενήλικες αθλητές που εντυπωσίασαν, παρουσιάζοντας την τεχνική πλευρά του αθλήματος, το οποίο παρότι δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο στην Ελλάδα, προσελκύει σταθερά το ενδιαφέρον του κόσμου, ως μια εναλλακτική πρόταση σοβαρής άθλησης και ψυχαγωγίας μαζί.

Η συμμετοχή όλων επιβραβεύτηκε με αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια, με επιπλέον κύπελλα για τους πρώτους άνδρες και γυναίκες αθλητές.

Στους άνδρες διακρίθηκαν οι αθλητές του Συλλόγου "Ώθηση": 1) Κούσπαρης Ιωάννης, Λίτε Κυριάκος και Θεοδωρίδης Αλέξανδρος, για την 1η θέση ανδρών, 2) Ράλλης Βασίλης για τη 2η θέση και 3) Γιάκης Φραντσέσκος, για την 3η θέση.

Στις γυναίκες διακρίθηκαν: 1) Μολυμπάκη Ευγενία 2) Μπεληγιάννη Αναστασία και 3)Κάπολα Μαρίνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα συνέβαλαν το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, ο Ερυθρός Σταυρός, ο ποδηλατικός Σύλλογος "Άτλας", ενώ πολύτιμη ήταν η συνδρομή των χορηγών της Διοργάνωσης : "Ύαλος-Γιαννούλης", "Γυμναστήριο Εν Σώματι" , "Pet shop Κιβωτός", "Μανουκαράκης Group Enterprise" ενώ η κα Μαργαρίτα Σαββάκη δρόσισε όλους τους παρευρισκόμενους με χυμούς και αναψυκτικά «Rio ΑΡΚΑΔΙ».

Άξια συγχαρητηρίων είναι η πρωτοβουλία των παιδιών Ο.Κ.Α ΠΡΕΒΕΛΗ  να προσφέρουν τα χρήματα που συγκέντρωσαν αντί συμμετοχής, στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.  

Σχόλια