Αθλητισμός

Πήγαν στον εισαγγελέα οι Μαρινάκης, Σαρρής όχι και ο Μελισσανίδης

Στον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, βρέθηκαν σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιώργος Σαρρής κατόπιν πρόσκλησης του πρώτου, ενώ αντίθετα αναβλήθηκε το… ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, ο Εισαγγελέα ζήτησε να πάρει πρώτα καταθέσεις από τους Βαγγέλη Μαρινάκη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και κατόπιν να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον «τίγρη».

Έτσι ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο ο Μελισσανίδης να βρεθεί σήμερα στο γραφείο του Σιμιτζόγλου, αυτό δεν θα γίνει και πλέον άπαντες αναμένουν από τον Εισαγγελέα να ορίσει την μέρα που θα πάει για κατάθεση.

Αμέσως μετά την κατάθεση του, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του και τόνισε πως «Ότι είχα να πω το είπα στον εισαγγελέα» και πρόσθεσε μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε: «Είπα ακριβώς ό,τι είχα αναφέρει στο Δ.Σ. της Λίγκας».

Χωρίς δηλώσεις αποχώρησε μετά την κατάθεση του στον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.

Ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας βρέθηκε για περίπου 80 λεπτά ενώπιον του Σιμιτζόγλου και κατά την αποχώρηση του από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, δεν έκανε καμία δήλωση.

Σχόλια