default-image

Η προσοχή του Ολυμπιακού στην Ατλέτικο

Ποδόσφαιρο
Η προσοχή του Ολυμπιακού στην Ατλέτικο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη θα βρεθούν και πάλι από σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού στρέφοντας την προσοχή τους στην «μάχη» του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης, την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν τα δεδομένα ενίσχυσης τον Ιανουάριο.

Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ είχαν την ευκαιρία τις προηγούμενες μέρες να ξεκουραστούν και να πάρουν σημαντικές… ανάσες, μια και είχαν ρεπό από τις προπονήσεις, ελέω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Όμως, από σήμερα θα επιστρέψουν στα… βάσανα, μια και ξεκινάει και πάλι η προετοιμασία. Το μυαλό όλων, μετά και την επ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος, είναι στο κρίσιμο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν για την Ισπανία, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους «ροχιμπλάνκος», ούτως ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, όμως, άπαντες στους Πειραιώτες εμφανίζονται έτοιμοι να παλέψουν για να επιστρέψουν με βαθμό ή βαθμούς από την πρωτεύουσα της ιβηρικής χώρας και… πόλη του Μίτσελ.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συνεχίζουν και τις… εργασίες τους για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο. Η… περιπέτεια του Άλαν Πουλίδο με την Ομοσπονδία του Μεξικό και την Τίγκρες είναι μία περίπτωση που μπορεί να φέρει άμεσα εξελίξεις στους Πειραιώτες, περιμένοντας τον διεθνή φορ να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει την καριέρα του στο «συγκρότημα» του Λιμανιού.

Παράλληλα, οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» βρίσκονται σε αναζήτηση ενός μεσοεπιθετικού που θα δώσει άλλο… αέρα στα άκρα ή τον άξονα της ομάδας, αλλά και ενός αμυντικού, ούτως ώστε να είναι έτοιμοι σε ενδεχόμενο αποχώρησης του Αμπιντάλ, παρά τις δηλώσεις του Γάλλου πως δεν σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News