default-image

Αντίδραση Τζώρτζογλου για την απουσία της ΕΠΟ

Ποδόσφαιρο
Αντίδραση Τζώρτζογλου για την απουσία της ΕΠΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΠΟ δε θα έχει επίσημη εκπροσώπηση στο πανελλήνιο συνέδριο κατά της βίας, γεγονός που έχει προκαλέσει άσχημη εντύπωση. Πρόκειται σίγουρα μια εξαιρετική πρωτοβουλία, στην προσπάθεια για την πάταξη του φαινομένου και η απουσία της Ομοσπονδίας προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, μίλησε στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο 98.4 και αναφέρθηκε στην στάση της ΕΠΟ, η οποία, όπως τόνισε, προκαλεί μεγάλη πικρία. Ο «ισχυρός άνδρας» της Ένωσης, επίσης, σχολίασε την σκληρή τιμωρία που επέβαλλε η Ομοσπονδία στον Ηρόδοτο, την οποία χαρακτήρισε εξοντωτική. Αναλυτικά:

Το σχόλιο του για την ακύρωση της εκπροσώπησης της ΕΠΟ στο συνέδριο:

«Δε θέλω να σχολιάσω ακόμη αυστηρά. Ελπίζω μέχρι αύριο, που ξεκινάει το συνέδριο, να έχουμε κάποια επίσημα παρουσία από την Ομοσπονδία. Αν δε συμβεί κάτι τέτοιο, η πικρία θα είναι μεγάλη. Όταν υπάρχει ένα πανελλήνιο συνέδριο, που ίδιοι οι άνθρωποι της ΕΠΟ λένε ότι είναι μοναδικό και έχει να γίνει από το 1982 στην Ελλάδα και έχει τόσους πολλούς και ποιοτικούς εισηγητές και συντονιστές, τότε αν απουσιάζει η Ομοσπονδία, με την ενέργειά της είναι από μόνη της πράξη βίας.

Δεν ξέρω αν είναι σκληρό αυτό που λέω. Ο κ. Τζανόπουλος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως δε θα κατέβει… Δε θέλω να πω περισσότερα. Έχω μια κρυφή ελπίζω ότι η ΕΠΟ θα έχει εκπροσώπηση στο συνέδριο. Θέλω να πω πως είναι μεγάλη τιμή η παρουσία τόσων επιφανών ανθρώπων στην πόλη μας. Είναι πολύ σημαντικό για την πόλη μας, που είχε την ατυχία πριν από δύο μήνες, στις 13 Σεπτεμβρίου, να συμβεί αυτό το μοιραίο περιστατικό.

Έχουμε πολλαπλή υποχρέωση, λόγω του ότι το γεγονός αυτό έγινε στη γειτονιά μας, μέσα στο σπίτι μας, το συνέδριο να έχει επιτυχία και είμαι σίγουρος γι' αυτό. Την Κυριακή στο νησί μας θα βρίσκονται αρκετοί παράγοντες της ΕΠΟ για το φιλικό της Ελλάδας με τη Σερβία στα Χανιά και αυτό μας κάνει να είμαστε πικραμένοι περισσότερο από κάθε άλλη φορά».

Το σχόλιο του για τη στάση της ΕΠΟ στο θέμα του Ηροδότου:

«Είναι οξύμωρο το να μιλάμε για τιμωρία του Ηροδότου, αν είναι μικρή ή μεγάλη, καθώς είμαστε λίγες ώρες πριν από το συνέδριο της βίας. Θα πω πως αν αυτή η απόφαση, που δεν είναι απόφαση, είναι εξόντωση, είναι η αρχή για να πατάξουμε τη βία, καλώς έγινε.

Αν και σ' ένα ντέρμπι, που έχουμε επεισόδια και βία, εφαρμοστεί το άρθρο 41 για δυσφήμιση του αθλήματος, μπράβο στην Ομοσπονδία και καλώς το έκανε. Ειλικρινά το λέω. Ας είναι ο Ηρόδοτος η ομάδα που θα εφαρμόζεται αυτό που πρέπει να εφαρμόζεται. Αυτή η απόφαση, όμως, νομίζω ότι παράγει βία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News