default-image

Πάει για το... μπαμ με Σολάρι ο Άρης

Αθλητισμός
Πάει για το... μπαμ με Σολάρι ο Άρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έναν έμπειρο επιθετικό που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και θα «ζεστάνει» τον κόσμο θέλει να πάρει ο Άρης. Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζεται σοβαρά είναι του πρώην φορ της Skoda Ξάνθης, Εστεμπάν Σολάρι, που την περυσινή σεζόν βγήκε πρώτος σκόρερ (16 τέρματα-34 αγώνες) στη Super League.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κίνας και δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική. Αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά, ενώ ζητάει 50.000 ευρώ για εξάμηνο συμβόλαιο.

Άλλος ένας επιθετικός που απασχολεί είναι ο Λεωνίδας Καμπάνταης, που ήταν στους «κίτρινους» από το 2002 μέχρι το 2004 και βρίσκεται χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι, όταν και έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

Στη λίστα είναι και άλλοι δύο πρώην παίκτες του Άρης… ένας δεξιός μπακ και ένας στόπερ. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Ντάρσι Νέτο και Σπύρος Γόγολο. Μάλιστα, ο τελευταίος είχε σταθεί λόγος, χωρίς να φταίει, για να έρθουν σε κόντρα Γαλανός-Καλαϊτζίδης. Ο τότε προπονητής της ομάδας είχε παραιτηθεί, αλλά οι δυο τους τα βρήκαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News