default-image

Στη Βραζιλία για παίκτες της ΑΕΚ ο Μιλοβάνοβιτς

Ποδόσφαιρο
Στη Βραζιλία για παίκτες της ΑΕΚ ο Μιλοβάνοβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αναβολή της αγωνιστικής στη Football League μοιραία στρέφει το ενδιαφέρον για την ΑΕΚ μακριά από τον αγωνιστικό χώρο. Και στην προκειμένη περίπτωση πολύ μακριά από την Ελλάδα, καθώς ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα βρίσκεται από σήμερα στη Βραζιλία, όπου θα παραμείνει αρκετές μέρες και θα παρακολουθήσει πολλούς παίκτες για λογαριασμό της «Ένωσης», εστιάζοντας κυρίως στις θέσεις των σέντερ φορ, αριστερού μπακ και αμυντικού χαφ.

Άλλωστε υπάρχει ειλημμένη απόφαση για απόκτηση 2-3 παικτών τον Ιανουάριο και η αγορά της χώρας του καφέ είναι πλούσια σε ταλέντα, ενώ πολλά συμβόλαια λήγουν στο τέλος του 2014 και θα προκύψουν αρκετές ευκαιρίες.

Ο «Μίλο» αναμένεται να παρακολουθήσει αρχικά το Κρισιούμα-Γκρέμιο. Στην πρώτη αγωνίζεται ο 27χρονος μεσοαμυντικός Ροντρίγκο Σόουζα, που ανήκει στην Κρουζέιρο, ο 28χρονος αμυντικός χαφ Σερζίνιο και ο 23χρονος περιφερειακός επιθετικός Λούκα. Από την Γκρέμιο υπάρχει ο 24χρονος μεσοαμυντικός Φελίπε Μπάστος.

Επίσης υπάρχει και το ματς της Μπραγκαντίνο με τη Σάντα Κρουζ. Από την τελευταία ελεύθερος μένει τον Ιανουάριο ο 28χρονος επιθετικός Λέο Γκαμάλιο. Το Σάββατο υπάρχουν τα δύο ντέρμπι κορυφής, Σάντος-Κρουζέιρο και Σάο Πάουλο-Παλμέιρας. Στη Σάντος αγωνίζονται ο 26χρονος επιθετικός Ρίλντο και ο 24χρονος αριστερός μπακ Ζουνίνιο, ενώ στην Κρουζέιρο ο 29χρονος αμυντικός χαφ Ενρίκε, που υπήρξε και διεθνής.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ενδέχεται να ταξιδέψει και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής για παίκτες, όχι όμως στην Αργεντινή, ενώ στην ατζέντα του υπάρχουν ταξίδια σε Βέλγιο και Ισπανία, ίσως και στην Ουγγαρία για να ξαναδεί τον Νεμάνια Νίκολιτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News