default-image

"Πιεσμένος" στην Άρσεναλ ο Εζίλ

Αθλητισμός
"Πιεσμένος" στην Άρσεναλ ο Εζίλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εμφανίσεις του Μεσούτ Εζίλ στα περισσότερα παιχνίδια που έχει παίξει με την Άρσεναλ είναι σαν να πήγε… με το ζόρι εκεί. Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στη Γερμανία και την Ισπανία, κάτι τέτοιο περίπου συνέβη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Bild» που εμπλουτίστηκαν έπειτα και από τη «Marca», ο Γερμανός δεν ήθελε ποτέ να φύγει απ' τη Ρεάλ (όπου ήταν αγαπητός σε οπαδούς και συμπαίκτες). Το έκανε όμως εξαιτίας έντονων πιέσεων του πατέρα του.

Όπως αναφέρεται, ο Μουσταφά Εζίλ, που λειτουργούσε τότε ως μάνατζερ του 26χρονου άσου, επέμενε ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους «κανονιέρηδες». Ως ισχυρό… κίνητρο, δε, γι' αυτή του την επιμονή παρουσιάζεται το γεγονός ότι απ' τα 50 εκατ. ευρώ του deal τα 8 εκατ. πήγαν στην τσέπη του ως προμήθεια.

Ανεξάρτητα όμως απ' αυτό, η ουσία είναι ότι ο Εζίλ ήταν εξαρχής δυσαρεστημένος στην Άρσεναλ. Κι αφού απέκοψε τους επαγγελματικούς δεσμούς με τον πατέρα του (με τις σχέσεις τους μάλιστα να ψυχραίνονται) παρουσιάζεται ν' αναπολεί κάθε μέρα την παρουσία του στη «βασίλισσα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News