default-image

Αμετάκλητα έκπτωτος ο Γιαννακόπουλος

Μπάσκετ
Αμετάκλητα έκπτωτος ο Γιαννακόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απορρίφθηκαν από το ΑΣΕΑΔ και οι δύο προσφυγές που είχε καταθέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατά των εις βάρος του αποφάσεων του αθλητικού δικαστή, αλλά και της ΕΦΙΠ.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός δικαστής είχε τιμωρήσει τον ισχυρό άνδρα των «πράσινων» με δέκα μήνες αποκλεισμού από τα γήπεδα λόγω των δηλώσεών του μετά τον τρίτο τελικό της περυσινής σεζόν με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αλλά και της παράνομης (καθότι ήταν τιμωρημένος) παρουσίας του στις κερκίδες στον πέμπτο τελικό.

Ετσι ο Γιαννακόπουλος προσέφυγε σε δεύτερο βαθμό στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο όμως απέρριψε την προσφυγή, κάτι που σημαίνει πως η ποινή του παραμένει κανονικά.

Όπως επίσης παραμένει και η τιμωρία που επέβαλλε στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός η ΕΦΙΠ και η οποία αφορούσε:

1ον) την επτάμηνη στέρηση φιλάθλου ιδιότητας-απαγόρευση παρακολούθησης οποιασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας από το γήπεδα και 2ον) την απαγόρευση να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε διοικητικό σχήμα αθλητικού συλλόγου. Και αυτό γιατί το ΑΣΕΑΔ με την 89/2014 απόφασή του, απέρριψε την προσφυγή του κατά της 22/2014 απόφασης της ΕΦΙΠ, που προέβλεπε τις παραπάνω ποινές.

Κάτι που σημαίνει πως ο ισχυρός άνδρας τξς ΚΑΕ Παναθηναϊκός, είναι πλέον οριστικά έκπτωτος από το αξίωμά του για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επιπλέον παραμένουν και οι ποινές που του επιβλήθηκαν περί απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News