Αθλητισμός

Νέο πρόβλημα με το γήπεδο, στηρίζουν Κολιτσιδάκη

Η κατάσταση στον Ηρόδοτο δεν είναι φυσικά και η καλύτερη, μετά τη βαριά τιμωρία που του έχει επιβληθεί από την ΕΠΟ και έχει φέρει την ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού σε δύσκολη θέση. Η εντός έδρας ήττα, μάλιστα, της Κυριακής από την Κηφισιά και η κακή απόδοση που είχε το συγκρότημα του Θανάση Κολιτσιδάκη, έδωσαν χαρακτήρα κρισιμότητας στο χτεσινό προγραμματισμένο Δ.Σ. του ιστορικού συλλόγου, αφού συζητήθηκε η μέτρια αγωνιστική πορεία αλλά και άλλα ζητήματα που απασχολούν.

Για το αγωνιστικό, αποφασίστηκε να γίνουν κάποιες επαφές τις επόμενες ημέρες με το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν τέθηκε κανένα θέμα προπονητή, αφού ο Κολιτσιδάκης έχει και την απόλυτη στήριξη των μελών της διοίκησης του Ηροδότου. Ένα άλλο ζήτημα που συζητήθηκε στον Ηρόδοτο ήταν το νέο θέμα που προκύπτει με το γήπεδο. Αυτό το διάστημα είναι απαραίτητη η επανασπορά στο χόρτο, όμως αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να προχωρήσει!

Η διαδικασία έχει μπλοκαριστεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου, με τους ανθρώπους του Ηροδότου να «βράζουν» για τη στάση τους απέναντι στο «φλέγον» ζήτημα του Ηροδότου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες ή ημέρες ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού αναμένεται να τοποθετηθεί και επίσημα για το ζήτημα του γηπέδου καθώς, όπως τονίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου, «δε γίνεται να «πληρώνει» το σωματείο την «κόντρα» του Δήμου Ηρακλείου με τον ανάδοχο εργολάβο» , με τη συγκεκριμένη υπόθεση να έχει απασχολήσει έντονα τη διοίκηση των Κρητικών και το περασμένο καλοκαίρι.

Σχόλια